Régi ház – Gazdaságos megoldás

Egy felújítás sosem könnyű, amikor azonban régebbi házat szeretnénk újjá varázsolni, számos extra kihívással is számolni kell. Például a hőszigetelés nem megfelelő, a belmagasság nagy, a fűtési rendszer elavult, kicserélése pedig egy vagyonba kerülne. Szerencsére mi tudjuk erre a problémára a megoldást!

Drága fűtési rendszerek helyett telepítsen inkább klímát!

Fűtsön klímával!

Drága fűtési rendszerek, további problémák

Amikor egy régi ház felújításakor előkerül a fűtési rendszer korszerűsítésének kérdése, általában számos probléma felmerül. Az első, és talán a legfontosabb kérdés az, hogy mivel is fűtsünk? A kazánok, hőszivattyúk telepítése rendkívül költséges, ráadásul rengeteg energiát használnak, mire a kellő hőmérsékletet elérik és fenntartják. Ez környezetvédelmi szempontokból sem ideális, ráadásul a pénztárcánkat sem kíméli.

Felújításkor azonban nem csak az a kérdés, hogy mivel fűtsünk, hanem az is, hogyan küzdjünk meg a párásodással és a penészedéssel, ami például egy nem megfelelően hőszigetelt házban rengeteg kihívást okozhat.

A legjobb megoldás: a klíma!

A régi ingatlanokban egy klíma igazi jolly joker lehet, ugyanis nem csak arra képes, hogy otthonunkba megfelelő hőmérsékletet varázsoljon (télen és nyáron egyaránt), a párásodásra és a penész ellen is kiváló fegyver lehet.

A modern inverteres klímák például minden eddiginél gazdaságosabban képesek elérni és fenntartani otthonunk ideális hőmérsékletét, szűrőik szárítják a levegőt, kiszűrik a port, a penészt és a vírusokat is, ami szintén egy fontos előny a hőszivattyúkhoz és egyéb fűtési formákhoz képest.

Éppen otthona felújításán gondolkozik? Kérje szakértőink segítségét! Ők elvégzik otthona felmérését, a szükséges hőszámításokat, tudásuk legjavával dolgoznak az Ön kényelméért! Most ráadásul otthonfelújítási támogatást is igénybe vehet, amelytől itt olvashat.

 További kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Szeretne többet megtudni? Bizonytalan? Vegye fel velünk a kapcsolatot, mi mindenre készséggel válaszolunk!


Érdeklődöm

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Elhanyagolt klímakarbantartás

Elhanyagolt klímakarbantartás

Többektől hallottuk, hogy inkább elkerülik az - évente általában kétszer javasolt - klíma karbantartást és megspórolják az árát, mert felesleges...

Elolvasom
Óvodában serénykedtünk

Óvodában serénykedtünk

Abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy egy vecsési óvodában telepíthettünk klímát a szülők és az óvoda kérésére.    A történetből egy...

Elolvasom