Régi ház – Gazdaságos megoldás

Egy felújítás sosem könnyű, amikor azonban régebbi házat szeretnénk újjá varázsolni, számos extra kihívással is számolni kell. Például a hőszigetelés nem megfelelő, a belmagasság nagy, a fűtési rendszer elavult, kicserélése pedig egy vagyonba kerülne. Szerencsére mi tudjuk erre a problémára a megoldást!

Drága fűtési rendszerek helyett telepítsen inkább klímát!

Fűtsön klímával!

Drága fűtési rendszerek, további problémák

Amikor egy régi ház felújításakor előkerül a fűtési rendszer korszerűsítésének kérdése, általában számos probléma felmerül. Az első, és talán a legfontosabb kérdés az, hogy mivel is fűtsünk? A kazánok, hőszivattyúk telepítése rendkívül költséges, ráadásul rengeteg energiát használnak, mire a kellő hőmérsékletet elérik és fenntartják. Ez környezetvédelmi szempontokból sem ideális, ráadásul a pénztárcánkat sem kíméli.

Felújításkor azonban nem csak az a kérdés, hogy mivel fűtsünk, hanem az is, hogyan küzdjünk meg a párásodással és a penészedéssel, ami például egy nem megfelelően hőszigetelt házban rengeteg kihívást okozhat.

A legjobb megoldás: a klíma!

A régi ingatlanokban egy klíma igazi jolly joker lehet, ugyanis nem csak arra képes, hogy otthonunkba megfelelő hőmérsékletet varázsoljon (télen és nyáron egyaránt), a párásodásra és a penész ellen is kiváló fegyver lehet.

A modern inverteres klímák például minden eddiginél gazdaságosabban képesek elérni és fenntartani otthonunk ideális hőmérsékletét, szűrőik szárítják a levegőt, kiszűrik a port, a penészt és a vírusokat is, ami szintén egy fontos előny a hőszivattyúkhoz és egyéb fűtési formákhoz képest.

Éppen otthona felújításán gondolkozik? Kérje szakértőink segítségét! Ők elvégzik otthona felmérését, a szükséges hőszámításokat, tudásuk legjavával dolgoznak az Ön kényelméért! Most ráadásul otthonfelújítási támogatást is igénybe vehet, amelytől itt olvashat.

 További kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Szeretne többet megtudni? Bizonytalan? Vegye fel velünk a kapcsolatot, mi mindenre készséggel válaszolunk!


Érdeklődöm

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Óvodában serénykedtünk

Óvodában serénykedtünk

Abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy egy vecsési óvodában telepíthettünk klímát a szülők és az óvoda kérésére.    A történetből egy...

Elolvasom
Fűtsön klímával gazdaságosan!

Fűtsön klímával gazdaságosan!

A rezsicsökkentés mérséklése miatt hamarosan számos háztartás szembesül majd megnövekedett fűtésszámlával. A 144 köbméter havi gázfogyasztást...

Elolvasom
Mit kell tudni a H tarifáról?

Mit kell tudni a H tarifáról?

Az energiaválság és a rezsicsökkentés mérséklése sokunkat arra késztet, hogy alternatív energiaforrásokat keressenek költségeik csökkentésére....

Elolvasom
Mikor telepítsünk hőszivattyút?

Mikor telepítsünk hőszivattyút?

Hőszivattyúval otthona fűtéséhez, hűtéséhez és meleg víz ellátásához megújuló energiát használhat, amivel ráadásul hosszútávon pénzt és energiát...

Elolvasom