Lehet egy klíma megtérülő befektetés? Ha inverteres, akkor igen!

2021.11.11

Lehet egy klíma megtérülő befektetés? Ha inverteres, akkor igen! Ügyfeleink a legtöbb esetben azért bizonytalanok klímavásárlás előtt, mert attól tartanak, hogy a berendezés majd súlyos nyomokat hagy áramszámlájukon. Az inverteres klímák fogyasztása azonban jóval gazdaságosabb „hagyományos” társainál. De hogy milyen más előnyei vannak még, arról az alábbi bekezdésekben számolunk be. Hogyan működik az inverteres klíma? …

Lehet egy klíma megtérülő befektetés? Ha inverteres, akkor igen! Read More »

Lehet egy klíma megtérülő befektetés? Ha inverteres, akkor igen!

Ügyfeleink a legtöbb esetben azért bizonytalanok klímavásárlás előtt, mert attól tartanak, hogy a berendezés majd súlyos nyomokat hagy áramszámlájukon. Az inverteres klímák fogyasztása azonban jóval gazdaságosabb „hagyományos” társainál. De hogy milyen más előnyei vannak még, arról az alábbi bekezdésekben számolunk be.

Hogyan működik az inverteres klíma?

Ez a berendezés hűtésre és fűtésre is egyaránt alkalmas. A költség- és energiatakarékos működésének egyik kulcsa a kompresszor, amely szinte folyamatosan működik, így szabályozza az eszköz teljesítményét. A kompresszort beépített hőérzékelő segíti, így, ha eléri a kívánt hőmérsékletet csökken a fordulatszáma. Így a korábbi működési elvvel ellentétben nem kell az eszköznek folyamatosan ki-be kapcsolnia, ami lényegesen csökkenti a villamos hálózat terhelését.

Milyen előnyei vannak még?

A kedvezőbb üzemeltetési költség mellett érdemes más előnyöket is kiemelni. A működési elvének köszönhetően pontosan megtartja a kiválasztott hőmérsékletet, szélesebb hűtési és fűtési tartománnyal rendelkezik, kevésbé szárítja a levegőt és a kültéri és beltéri berendezések is sokkal csöndesebbek a hagyományos klímáknál.

Gazdaságos üzemeltetés, környezetbarát megoldás

Az új inverteres klímákra befektetésként is érdemes tekinteni. Az, hogy lecseréljük a régebbi és hagyományos elven működő készülékünket hamarosan a villanyszámlán is észre vehetjük. Mondanunk sem kell, de az optimalizált energiafogyasztása hosszútávon a környezetünket sem terheli annyira, főként, ha az eszközt napelemre kötve működtetjük.

Klímaberendezést otthonfelújítási támogatással is beszereltethet otthonába, ha pedig esetleg napelem telepítésén is gondolkodik, 2021. év végén indul egy pályázat, amellyel 100% állami támogatással teheti meg ezt. Jó szívvel ajánljuk parterünket, Solar Express-t a napelemtelepítéshez.

 További kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Szeretne többet megtudni az inverteres klímák működéséről? Keressen minket, elmagyarázzuk! További kérdései vannak a berendezésekről, üzemeltetésről vagy az igénybe vehető támogatásokról? Vegye fel velünk a kapcsolatot, mi mindenre készségesen válaszolunk!


Érdeklődöm

Már ilyenkor is csökken a teljesítmény!
Nem szabad elhanyagolni a klímatisztítást!
Fürdetés után ilyen lett. Ééés hűűűt!
Klímatisztítás előtt
Egy kis takarítás csodákra képes!
Van itt kérem minden, ami elrettentő!
20201108_151013
20201108_151017

Előző
Következő

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

A klíma számtalan módon teszi könnyebbé az életünket. Segít lehűteni és befűteni a lakásunkat, és a levegőt is kitisztítja.

Megfelelő karbantartással az eszköz hosszú évekig jó szolgálatot tehet nekünk, de néha a kellő gondoskodás ellenére is szükség lehet a berendezés cseréjére.

bővebben
Klímahasználat kisbaba mellett

Klímahasználat kisbaba mellett

Használjon klímát biztonsággal kisbaba mellett is!   A nyári melegben rengeteget javíthat a komfortérzetünkön a klíma használata, de sokan tartanakattól, hogy a berendezést csecsemők és kisgyerekek jelenlétében is bekapcsolják. A klíma a kicsikszámára is előnyös...

bővebben
Irodai klímatelepítés

Irodai klímatelepítés

Klíma az irodába Egyre inkább emelkedik a napi középhőmérséklet. Egyre inkább azt vesszük észre, hogy a hőség miatt munkakedvünk és aktivitásunk csökken. Nem véletlen! Sokan már az éjszakát sem tudják átaludni a meleg falak között, így nem csoda, ha fáradtan érkeznek...

bővebben