A Hegyi Klíma csapata

Ismerje meg a Hegyi Klíma csapatát és alapelveit!

Házhoz visszük a friss levegőt!

 • Munkájára igényes, együttműködő, értékteremtő csapatunk szenvedélye a klímaszerelés.

 • Főnökünk az Ügyfél, akit már a tervezés során ötletekkel segítünk az igényeinek megfelelő gazdaságos, egészséges és minőségi megoldás kialakításában.

 • Ha becsületes, pontos, színvonalas munkavégzést, tisztán átadott munkaterepet vár el, ugyanakkor az ár-érték arány is fontos, akkor mi vagyunk az Ön megfelelő klímapartnere!

 • Házhoz visszük a friss levegőt!

  Tudjon meg többet szolgáltatásainkról!

  Miért érdemes a mi klímaszerelő csapatunkat választani?

  Mert szenvedélyünk a klímaszerelés.

  Tapasztalat

  Szakembereink régebbi építésű bérházakban, csak úgy, mint újabb családi házakban, lakóparkokban, valamint lakótelepi lakásokban gyakorolják nap, mint nap a klímaszerelés fortélyait.

  Magas szakértelem

  Csapatunk tagjai valamennyien műszaki végzettséggel rendelkeznek, valamint képzett klímaszerelők, akik folyamatosan fejlesztik tudásukat.

  Megfelelő ár-érték arány

  Csak olyan klímák telepítéséhez, karbantartásához adjuk nevünket, amelyek a legmagasabb minőség mellett a leggazdaságosabb megoldást kínálják megrendelőink számára.

  Precíz, igényes munka

  A pontos, minőségi munka elvégzése lehet, hogy időigényesebb, ugyanakkor hosszútávon mindenképp jobban megéri. Számunkra pedig az ügyfél-elégedettség az első.

  Tiszta munkakörnyezet

  Munka közben folyamatosan rendet tartunk és takarítunk. Ügyelünk az Ön értékeinek épségére és lakása tisztaságára.

  Segítőkészség és udvariasság

  Felmerülő kérdéseire munkatársaink minden alkalommal készséggel válaszolnak. Legyen szó tanácsadásról, szakmai véleményről, vagy klímahasználatról.