SZJA visszatérítését fektesse be okosan!

A klíma egy hamar megtérülő, energiatakarékos és környezetbarát befektetés, amely egy csapásra megoldja otthonunk hűtését és fűtését, ráadásul a levegőt is alaposan megtisztítja. A személyi jövedelemadó visszatérítés során esetleg némi pluszpénzhez jutott?

Itt a remek alkalom egy új, korszerű berendezés beszerzéséhez, amelyhez akár otthonfelújítási támogatást is igénybe vehet, amivel akár a költségek felét is visszaigényelheti.

 

Fektesse SZJA visszatérítését klímába! Higgye el, többszörösen megtérül!

SZJA visszatértés összegének okos felhasználása

 

Közeledik a nyár, Ön pedig már akkor is elviselhetetlennek tartja a forróságot, ha csak rágondol? Már régóta szeretne klímát szereltetni az otthonába, de szüksége volt egy kis anyagi kiegészítésre? Nem azt mondjuk, hogy, mire költse a személyi jövedelemadó visszatérítésből származó plusz összeget, de felsorakoztatunk néhány érvet arra, miért lehet jó ötlet klímába fektetni.

A klíma hűtésre és fűtésre is egyaránt alkalmas.

A modern berendezések energiaigénye sokkal alacsonyabb, mintha például gázzal fűtene, így a klímába befektetett összeg hamar megtérül a rezsiszámlán.

Mivel a berendezés működéséhez sokkal kevesebb energiára van szükség (napelemre kötve azt is megújuló forrásokból fedezi), környezetbarát megoldás. Ez is egy megtérülő befektetés, amit azért teszünk, hogy a bolygó gyermekeink, unokáink számára is élhető maradjon.

2022. december 31-ig Otthonfelújítási támogatást is igénybe vehet klímaberendezés beszerelésére, így a költségek felét visszaigényelheti. A támogatásról és a feltételekről ITT ÍRTUNK bővebben.

Klíma? Miért ne?

A klíma a hűtés és fűtés mellett szabályozza a levegő páratartalmát és megtisztítja a portól, állatszőrtől és egyes típusok a baktériumoktól, vírusoktól is. Így ezt a befektetést az egészségünk megőrzése érdekében is érdemes megtenni.

Talán nem a klímavásárlás az első dolog, ami eszünkbe jut, amikor pluszpénzhez jutunk, de ez a hasznos eszköz az élet több területén is megtérülő befektetés lehet. Ön szerint is megéri?

További kérdései vannak a berendezésekről, üzemeltetésről vagy az igénybe vehető támogatásokról?

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, mi mindenre készségesen válaszolunk

Szeretnék klímatelepítést!

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Óvodában serénykedtünk

Óvodában serénykedtünk

Abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy egy vecsési óvodában telepíthettünk klímát a szülők és az óvoda kérésére.    A történetből egy...

Elolvasom
Fűtsön klímával gazdaságosan!

Fűtsön klímával gazdaságosan!

A rezsicsökkentés mérséklése miatt hamarosan számos háztartás szembesül majd megnövekedett fűtésszámlával. A 144 köbméter havi gázfogyasztást...

Elolvasom
Mit kell tudni a H tarifáról?

Mit kell tudni a H tarifáról?

Az energiaválság és a rezsicsökkentés mérséklése sokunkat arra késztet, hogy alternatív energiaforrásokat keressenek költségeik csökkentésére....

Elolvasom
Mikor telepítsünk hőszivattyút?

Mikor telepítsünk hőszivattyút?

Hőszivattyúval otthona fűtéséhez, hűtéséhez és meleg víz ellátásához megújuló energiát használhat, amivel ráadásul hosszútávon pénzt és energiát...

Elolvasom