SZJA visszatérítését fektesse be okosan!

A klíma egy hamar megtérülő, energiatakarékos és környezetbarát befektetés, amely egy csapásra megoldja otthonunk hűtését és fűtését, ráadásul a levegőt is alaposan megtisztítja. A személyi jövedelemadó visszatérítés során esetleg némi pluszpénzhez jutott?

Itt a remek alkalom egy új, korszerű berendezés beszerzéséhez, amelyhez akár otthonfelújítási támogatást is igénybe vehet, amivel akár a költségek felét is visszaigényelheti.

 

Fektesse SZJA visszatérítését klímába! Higgye el, többszörösen megtérül!

SZJA visszatértés összegének okos felhasználása

 

Közeledik a nyár, Ön pedig már akkor is elviselhetetlennek tartja a forróságot, ha csak rágondol? Már régóta szeretne klímát szereltetni az otthonába, de szüksége volt egy kis anyagi kiegészítésre? Nem azt mondjuk, hogy, mire költse a személyi jövedelemadó visszatérítésből származó plusz összeget, de felsorakoztatunk néhány érvet arra, miért lehet jó ötlet klímába fektetni.

A klíma hűtésre és fűtésre is egyaránt alkalmas.

A modern berendezések energiaigénye sokkal alacsonyabb, mintha például gázzal fűtene, így a klímába befektetett összeg hamar megtérül a rezsiszámlán.

Mivel a berendezés működéséhez sokkal kevesebb energiára van szükség (napelemre kötve azt is megújuló forrásokból fedezi), környezetbarát megoldás. Ez is egy megtérülő befektetés, amit azért teszünk, hogy a bolygó gyermekeink, unokáink számára is élhető maradjon.

2022. december 31-ig Otthonfelújítási támogatást is igénybe vehet klímaberendezés beszerelésére, így a költségek felét visszaigényelheti. A támogatásról és a feltételekről ITT ÍRTUNK bővebben.

Klíma? Miért ne?

A klíma a hűtés és fűtés mellett szabályozza a levegő páratartalmát és megtisztítja a portól, állatszőrtől és egyes típusok a baktériumoktól, vírusoktól is. Így ezt a befektetést az egészségünk megőrzése érdekében is érdemes megtenni.

Talán nem a klímavásárlás az első dolog, ami eszünkbe jut, amikor pluszpénzhez jutunk, de ez a hasznos eszköz az élet több területén is megtérülő befektetés lehet. Ön szerint is megéri?

További kérdései vannak a berendezésekről, üzemeltetésről vagy az igénybe vehető támogatásokról?

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, mi mindenre készségesen válaszolunk

Szeretnék klímatelepítést!

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Tippek és trükkök a hűvös és fenntartható nyárért. Kedves, tudatos vásárlótárs! 👋 Készen állsz arra, hogy legyőzd a hőséget és cool maradj idén...

bővebben
Tájékozott ügyfél

Tájékozott ügyfél

Gyakran előfordul, hogy az ügyfelek korábban már teljes körű kutatást tartottak a klímaberendezések piacán. Esetleg szimpatizálnak egy márkával, egy...

bővebben