Tájékozott ügyfél

Gyakran előfordul, hogy az ügyfelek korábban már teljes körű kutatást tartottak a klímaberendezések piacán. Esetleg szimpatizálnak egy márkával, egy konkrét készülékkel, amit egy ismerősüknél vagy a TV-ben láttak.

Logikus döntés

Mi minden esetben figyelembe vesszük az ügyfelek preferenciáit. A helyszíni felmérés alkalmával szakmai szemmel könnyen megállapítjuk, hogy a lakás paramétereihez viszonyítva biztosan jó választás-e a már kinézett klímaberendezés. 

Természetesen őszinték vagyunk az ügyfelekkel!

Elmagyarázzuk, hogy mi miért javaslunk más hatásfokú, vagy típusú készüléket. De természetesen volt már olyan eset is, amikor a kedves ügyfél valóban rendkívül jól tájékozódott az interneten és mi is épp azt a készüléket javasoltuk volna, mint amit Ő nézett ki. Nem beszélünk mellé! Biztosan nem fogjuk olyan klímára rábeszélni, ami nem passzol az elvárásaihoz! Ráadásul a felmérés után több megfelelő készülék is bekerül az árajánlatba, így Ön könnyen tud választani.

 

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Elhanyagolt klímakarbantartás

Elhanyagolt klímakarbantartás

Többektől hallottuk, hogy inkább elkerülik az - évente általában kétszer javasolt - klíma karbantartást és megspórolják az árát, mert felesleges...

bővebben