Klímaszerelés

Klímaszerelés, klímatelepítés

 

Klímaszerelés előtt vegye igénybe az előzetes felmérést a legjobb és leggazdaságosabb döntéshez!

Hűtés-fűtés korszerűsítésen gondolkodik?

Szeretné komfortosabban eltölteni a forró nyarat otthonában vagy irodájában?

Olyan készüléket keres, amivel a fűtés is egy gombnyomásra megoldható?

Érdekli az új technológia, mely besegít a fűtési szezonban?

Építkezik? Esetleg meglévő házát, lakását, irodáját klímatizálná?

Gazdaságos megoldást keres?

Forduljon a Hegyi Klímához! Cégünk tapasztalt és szakképzett klímaszerelő munkatársakkal,  megbízható hozzáállással, gyors kivitelezéssel, korrekt árakkal áll megrendelői szolgálatára.

Klímaszerelés előtt vegye igénybe az előzetes felmérést a legjobb és leggazdaságosabb döntéshez

A klímaszerelés megkezdése előtt lényeges a hely feltérképezése. A helyiség paramétereinek megismerése, az ügyfél igényeinek, elképzeléseinek meghallgatása. Hiszen mindezek ismeretében lehetséges  a megfelelő klímaberendezés kiválasztása. A felmérés mindig egy előre egyeztetett időpontban történik, amikor megismerjük a hely adottságait. Hiszen más-más megoldások szükségesek panellakás, társasházi lakás, családi-, sorház, vagy iroda esetében. A felmérés során megismertetjük ügyfeleinket az általunk forgalmazott klímákka., Az igényekhez igazodva ajánljuk a megfelelő típust, felvázoljuk az egyes technikai paramétereket , így minden ügyfelünk részletes információ alapján tud döntést hozni arról, hogy milyen klímát szeretne. Előnyben részesíti-e a hűtő-, kiegészítő fűtésre alkalmas klímát, vagy mindenképp komolyabb fűtésre optimalizált verziót szeretne. Nálunk számos világmárka közül választhat:

Javaslatokat teszünk, részletes információt adunk át, és amennyiben igény van rá, segítünk a döntés meghozatalában. Természetesen munkatársaink örömmel válaszolnak az egyéb felmerülő kérdésekre is.

A klímaszerelés előtti a széles körű tájékoztatás és profi tanácsadás azért fontos, hogy a választott klíma hosszú távon szolgálja az igényeket. Ezért nem elhanyagolható információ a teljesítmény, hatékonyság, energiabesorolás, megbízhatóság, jótállás, zajszint, küllem, vagy éppen a beépített kényelmi funkciók.

 

Mire érdemes odafigyelni még a klímaszerelés megkezdése előtt?

  • Az első és legfontosabb, hogy hová kerül beszerelésre a kiválasztott klíma.
  • A készülék által kibocsátott zajszint nagy jelentőséggel bír főként társasház vagy panellakás eseténben, hiszen számos kellemetlenséget okozhat a szomszédokra nézve. A kültéri egység elhelyezése is körültekintést igényel.
  • Amennyiben az épület műemléki védelem alatt áll, az önkormányzattól is engedélyt kell kérni a munka megkezdése előtt. Településenként, kerületenként az önkormányzati rendeletek eltérőek, így ezek megismerése elengedhetetlen a klímaszerelés előtt.
  • Nem elhanyagolható kérdés a kondenzvíz elvezetése sem. Ezt a klímaszerelés kivitelezése közben a következő szempontokat figyelembe véve kell megoldani: nem csöpöghet az utcán közlekedő gyalogosokra, nem károsíthatja az épület vakolatát és a falat.

Ha már megszületett a döntés

Amennyiben ügyfelünk véglegesítette igényét a klímaberendezés típusát illetően, sor kerülhet az árajánlat elkészítésére. Cégünk kedvező árakon nyújt magas színvonalú szolgáltatást megrendelői részére. Az árajánlat tartalmazza a megrendelt klímaberendezést, a berendezés helyszínre szállítását, a komplett klímaszerelést (kültéri és beltéri egység szakszerű felszerelését) és üzembe helyezést,a  betanítást és természetesen minden anyagköltséget.

A klímaszerelés kivitelezése

Az árajánlat elfogadását követően, a lehető legrövidebb határidőn belül felszereljük a klímát otthonába, vagy irodájába.  A berendezések általában egy beltéri és egy kültéri egységből állnak, melyeket értelemszerűen a klímaszerelés során össze kell kötni, ami falfúrás nélkül lehetetlen. A bútorokat, berendezéseket takarófóliával védjük, a keletkezett port és a koszt pedig a munka befejeztével eltakarítjuk.

Klímaszerelés kizárólag engedéllyel

Bizonyára már Ön is értesült arról, hogy 2015 óta kizárólag olyan személyek és vállalkozások végezhetik el a klímaberendezések telepítését, valamint szervizelését, akik rendelkeznek a Klímavédelmi Hatóság által kiadott engedéllyel (14/2015. (II.10.) kormányrendelet 3.§ (1)). A Hegyi Klíma természetesen rendelkezik a megfelelő engedéllyel, valamint munkatársaink folyamatosan képzik magukat, hogy szaktudásuk mindig naprakész legyen a legmodernebb technológiákat illetően is. Érdemes még megjegyeznünk, hogy minden általunk forgalmazott légkondicionáló berendezés rendelkezik hivatalos magyarországi garanciával.

Hol veheti igénybe a Hegyi Klíma által végzett klímaszerelést?

Cégünk pontos telephelye a 18. kerületben található, azonban munkatársaink országszerte végeznek klímaszerelést. Ingyenes felmérésünket Budapest területén belül van lehetősége igénybe venni.

 

Várjuk hívását

Kérjen időpontot!

Minden esetben a rugalmas munkavégzés érdekében, javasoljuk, kérjen időpontot a klímaszerelésre!


Kérek időpontot klímaszerelésre!