Otthonfelújítási támogatás klímára – Az utolsó hajrában

2022. december 31-ig érhető a konstrukció, miszerint a családok pályázhatnak egy vissza nem térítendő támogatásra, ha felújítják otthonukat. A támogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a, de legfeljebb 3 000 000 forint.

Klímára is elérhető az otthonfelújítási támogatás a gyermeket nevelő családok számára

Ha nem szeretne lemaradni a határidőről, ne habozzon! Élvezze a légkondi nyújtotta előnyöket már a nyári hősében. Majd használja klímáját fűtésre a hűvösebb hónapokban!

A támogatás felhasználható klímaberendezések beépítésére, cseréjére, fűtési rendszer kialakítására és korszerűsítésére is.

Otthonfelújítási támogatás klímára – Már sokan éltek vele

Manapság egyre többet gondolunk az alternatív fűtési megoldásokra. A klímaberendezésekkel kapcsolatban már sokakban kialakult az a kép, hogy nem csak a nyári hőségben tudja hasznát venni, hanem ősszel, sőt télen is. A nyári hűtés mellett, az otthon biztonságos melegét adhatja egy kifejezetten fűtésre is optimalizált klímaberendezés is, mely télire igazán kényelmes megoldás.

Ezek a klímakészülékek számos előnnyel rendelkeznek. Többek közt szűrik a levegőt, párátlanítanak, és wifin keresztül működtethetőek. Egy csapásra megoldhatják a téli fűtést és a nyári hűtést, mert ez ilyen egyszerű! Ha pedig a költségekre gondolunk, akkor a fenntartásuk azonos a fatüzelésű fűtéssel. Ugyanakkor napelemmel összekapcsolhatóak, így aztán még költséghatékonyabbak, a hagyományos gázkazán kényelmét pedig tökéletesen nyújtják.

Nem kell időt töltenie a fűtési rendszer költséges megtervezésével, mivel mi könnyen és gyorsan felszereljük otthonába az Önnek legmegfelelőbb klímaberendezést.

A pályázat határideje 2022. december 31.

Amióta világot látott a 518/2020.- as kormányrendelet nagyon sok helyen telepítettünk, ahol a tulajdonosok már vissza is kapták az államtól a kiírásnak megfelelően költségek 50%-át. Ők már maguk mögött is hagyták a felújítással járó bonyodalmakat.
Ön se késlekedjen! Gyorsan elérkezik az év vége és egy igazán jó lehetőségről csúszik le.

A lakásfelújítási támogatás legfontosabb feltételei.

– Házaspárok és élettársak mellett egyszülős családok és különélők, elváltak is élhetnek a lehetőséggel,

– Legalább egy háztartásban együtt élő gyermek szükséges a támogatáshoz. Ebbe a legalább 12 hetes magzatok és a nagykorúvá vált, a 25. életévüket még be nem töltött azonos háztartásban élő gyermekek is beleszámítanak.

– A felújítási munkálatokat végző szakemberrel szerződni kell, a számlákat pedig bemutatni. Mintát ITT talál!

– Az (együttes) igénylőknek nem lehet nyilvántartott adótartozása.

– A támogatást az igénylő – együttes igénylők összesen – egy alkalommal veheti igénybe.

Használja ki ezt a lehetőséget és keressen meg minket!

További információkat a Magyar Államkincstár oldalán!

Kérjük, minden esetben bizonyosodjon meg a pályázati feltételekről a Magyar Államkincstár oldalán!


Kérek ingyenes felmérést!

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Óvodában serénykedtünk

Óvodában serénykedtünk

Abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy egy vecsési óvodában telepíthettünk klímát a szülők és az óvoda kérésére.    A történetből egy...

Elolvasom
Fűtsön klímával gazdaságosan!

Fűtsön klímával gazdaságosan!

A rezsicsökkentés mérséklése miatt hamarosan számos háztartás szembesül majd megnövekedett fűtésszámlával. A 144 köbméter havi gázfogyasztást...

Elolvasom
Mit kell tudni a H tarifáról?

Mit kell tudni a H tarifáról?

Az energiaválság és a rezsicsökkentés mérséklése sokunkat arra késztet, hogy alternatív energiaforrásokat keressenek költségeik csökkentésére....

Elolvasom
Mikor telepítsünk hőszivattyút?

Mikor telepítsünk hőszivattyút?

Hőszivattyúval otthona fűtéséhez, hűtéséhez és meleg víz ellátásához megújuló energiát használhat, amivel ráadásul hosszútávon pénzt és energiát...

Elolvasom