Klímával az allergia ellen

Tavaszi ,,havazás” – Erre épp nem lehetünk allergiásak, de sok másra igen! 

A nyárfa fehér szösze szinte behavazza az utcákat tavasszal. Azonban nincs ok a pánikra, az allergológusok szerint a fehér, vattaszerű szöszök nem okoznak allergiát, hacsak nem a bennük megtapadó pollenek. 

Akkor nem a nyárfa a főgonosz!

Egy biztos beszippantva irritálja a nyálkahártyát és kellemetlen, ha a szemünkbe száll. De nem allergizál! Ugyanakkor egy 5 évvel ezelőtti határozat elrendelte, hogy Budapest közterületein ki kell vágni a nyárfákat és helyükre más fákat kell telepíteni. Jó! Akkor megnyugodhatunk! A nyárfától nem fogunk fuldokolni és duzzadt nyálkahártyával kelni-feküdni. De mégis áprilisban, májusban berobbant a pollenszezon. Ami sokunk életét megkeseríti.

Mit tehetünk a pollenszezon kellős közepén?

Sokan rohannak gyógyszert venni, sokan a gyógyteákra esküsznek, de szerencsére van más megoldás is, ami javíthat a közérzetünkön. Mégpedig a klímánk.

Klímával az allergia ellen

Néhány gyártó klímái már olyan speciális szűrővel rendelkeznek, melyek nem csak, hogy hatékonyan szűrik meg a levegőt, benne a polleneket, port, a gombaspórákat és káros mikroorganizmusokat, baktériumokat, de azok nagy részét el is pusztítják! Ezért, ha klímát tervez vásárolni, mindenképpen egyeztessen szakembereinkkel, hogy az Ön számára legideálisabb készüléket ajánlhassák!

 


Klímát szeretnék!

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Tippek és trükkök a hűvös és fenntartható nyárért. Kedves, tudatos vásárlótárs! 👋 Készen állsz arra, hogy legyőzd a hőséget és cool maradj idén...

bővebben
Tájékozott ügyfél

Tájékozott ügyfél

Gyakran előfordul, hogy az ügyfelek korábban már teljes körű kutatást tartottak a klímaberendezések piacán. Esetleg szimpatizálnak egy márkával, egy...

bővebben