A klímagyártók gondoltak az allergiásokra is


Télen kicsit fellélegezhettek az allergiások, azonban a tavasz beköszöntével érkezik az allergia szezon első jelentősebb felvonása. 

Klímával az allergia ellen

A klíma az allergia ellen

Tavaszi allergia

A tavaszi természet ébredése sokaknak összekapcsolódik az allergia szezon kezdetével, az állandó orrspray, a zsebkendő halmok, a nehéz légzés, szemszárazság és a szájpadlás-viszketés időszakával. Ilyenkor főként a barkás növények, a mogyoró, az éger, a ciprusfélék és a tiszafa jelentenek kellemetlenséget az arra érzékenyeknek. A levegőben nagy koncentrációban keringő pollen rányomja a bélyegét az allergiások mindennapjára. Ezért nekik kifejezetten oda kell figyelniük arra, hogy mennyi időt töltenek a szabadban.

Gondolta volna?

Hogy vannak már olyan klímák, amelyek képesek enyhíteni az allergiások tüneteit? Néhány gyártó már olyan termékekkel rukkolt elő, amely jelentősen csökkenti a szoba levegőjében szálló polleneket. Ezek a berendezések speciális szűrőinek köszönhetően biztosítják otthonunk tiszta és friss levegőjét. A technológia nem csak képes kiszűri a polleneket, port, a gombaspórákat és káros mikroorganizmusokat, baktériumokat, hanem el is pusztítja azok nagy részét. Így egy rendszeresen karbantartott, és megfelelő szűrőkkel ellátott klímaberendezés nagy segítséget jelenthet az allergiával küzdőknek.

Mielőtt klímát vásárol

Érdemes tájékozódni és megfontolni, hogy olyan készüléket válasszon, ami képes megszűrni a levegőt. Ezzel jelentősen hozzájárulhat otthona friss levegőjéhez, továbbá allergiás tüneteinek enyhítéséhez.

Szakembereink szívesen segítenek a felelősségteljes döntésben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Milyen költségekkel jár a klímatelepítés?


Szakmai tanácsot kérek!

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Elhanyagolt klímakarbantartás

Elhanyagolt klímakarbantartás

Többektől hallottuk, hogy inkább elkerülik az - évente általában kétszer javasolt - klíma karbantartást és megspórolják az árát, mert felesleges...

Elolvasom
Óvodában serénykedtünk

Óvodában serénykedtünk

Abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy egy vecsési óvodában telepíthettünk klímát a szülők és az óvoda kérésére.    A történetből egy...

Elolvasom