Irodai klímatelepítés

Egyre inkább emelkedik a napi középhőmérséklet.

Egyre inkább azt vesszük észre, hogy a hőség miatt munkakedvünk és aktivitásunk csökken.

Nem véletlen! Sokan már az éjszakát sem tudják átaludni a meleg falak között, így nem csoda, ha fáradtan érkeznek munkahelyükre. A helyzet pedig csak fokozódik, ha fülledt melegben kell elvégezni a napi teendőt.

Ideális hőmérséklet nagyobb aktivitás a munkában

Számos tanulmány számol be arról, hogy egy jól klimatizált iroda mennyivel növeli a munka hatékonyságát. Mindemellett növeli a komfortérzetet, hiszen megszűri a baktériumokat, port, polleneket.  Ráadásul a 3/2002. (II. 8.) munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről szóló rendelet a munkahelyre vonatkozó szabályozást többek között így határozza meg:

– Zárt munkahelyeken a végzett munka jellegétől és az évszakoktól függően, a munka nehézségi fokát jellemző munkaenergia-forgalmat figyelembe véve, álló munkánál 1 m magasságban, ülő munkánál 0,5 m magasságban a 2. számú melléklet szerinti megfelelő hőmérsékletet (klímatényezőt) kell biztosítani.
– A munkaterületeket befogadó helyiségek hőmérsékletének a munkavégzés teljes időtartama alatt, az emberi szervezet számára megfelelőnek kell lennie, figyelembe véve a munka jellegét és az ott dolgozó munkavállalók fizikai megterhelését.

Egy általános igazság, hogy a legoptimálisabb az, ha a belső és külső hőmérséklet közötti különbség nem haladja meg  8–10 fokot.

Milyen klíma kerüljön az irodába?

Az, hogy melyik a legmegfelelőbb számos dologtól függ, például:
– milyen a helyiség tagolása és tájolása,
– ajtónyitások gyakorisága,
– szomszéd helyiségek klimatizáltak-e vagy sem,
– mekkora teret kell klimatizálni,
– mekkora ablakok vannak,
– hová helyezhető a kültéri egység, stb.

De mindezek miatt Ön ne aggódjon! Szakembereink helyszíni felmérés alkalmával javaslatot tesznek a megfelelő teljesítményű készülékekre, kültéri egységek számára, azok ajánlott helyére.

Irodai klíma elérhető áron

Az utóbbi időben, – sajnálatos módon – csak úgy mint minden más, a klímaberendezések árai is emelkedtek. A vállalkozások kiadásaira pedig még inkább oda kell figyelni. Ezért is ajánlunk több készüléket, több árszegmensben. Így Önnek lehetősége van a legideálisabb berendezést kiválasztani.

Klímatelepítési árainkra kíváncsi? Nézze meg itt!

Irodai klímaberendezés telepítése Budapesten és környékén

A Hegyi Klíma profi klímaszerelő csapata Budapesten és a környező településeken vállal irodai klímatelepítést garanciával. Hívjon és egyeztessünk időpontot mielőbb!


Kérek felmérést irodai klímára!

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Tippek és trükkök a hűvös és fenntartható nyárért. Kedves, tudatos vásárlótárs! 👋 Készen állsz arra, hogy legyőzd a hőséget és cool maradj idén...

bővebben
Tájékozott ügyfél

Tájékozott ügyfél

Gyakran előfordul, hogy az ügyfelek korábban már teljes körű kutatást tartottak a klímaberendezések piacán. Esetleg szimpatizálnak egy márkával, egy...

bővebben