A klíma hosszú életének titka: a jó szakember

Azt talán már mondanunk sem kell, hogy klímánk rendszeres karbantartása, tisztítása mennyire fontos, az elhanyagolt berendezés ugyanis elveszítheti a garanciáját és az egészségünkre is ártalmas lehet. Azt azonban talán nem hangsúlyoztuk ki eléggé, mennyire fontos a megfelelő szakemberek megtalálása, berendezésünk sorsa ugyanis az ő kezükben van.

A klíma működése során magába szívja a port, az állatszőrt és párátlanítja a levegőt is, ezek azonban lerakódnak a berendezésben, ami remek táptalaj lehet a penésznek és más egészségre ártalmas gombáknak és baktériumoknak.

Egyáltalán nem mindegy, hogy a klímatisztítást végző szakember milyen alapos munkát végez

Munkatársaink többször is találkoztak olyan esetekkel, ahol a karbantartás megkezdésekor kiderült, hogy az előző tisztítást nem végezték el megfelelően. Ez a tulajdonosokat is váratlanul érte, ők ugyanis a kifizetett díjért minőségi, szakember által elvégzett szolgáltatást vártak el.

Hogyan kerülhetők el az ilyen helyzetek?

Amikor beírjuk a Google-keresőbe, hogy ,,klímatisztítás”, rengeteg találat jelenik meg. Ezt a számot tovább növelik a szolgáltatók közösségi oldalakon közzétett posztjai is. Egy jól célzott Google Ads (fizetett) hirdetéssel könnyű a keresési eredmény lista elejére kerülni, de néhány bizalomkeltő hozzászólás is elég ahhoz, hogy viszonylag rövid keresés után találjunk valakit, akitől megrendeljük a szolgáltatást.

Mielőtt azonban döntenénk, érdemes kicsit többet megtudni a szolgáltató cégről, vállalkozóról. Nézzünk utána a referenciáinak, és ami még fontosabb, lépjünk vele kapcsolatba vele!

Első benyomás

Egy telefonos beszélgetés, mindkét fél számára hasznos lehet. A szolgáltatónak azért, mert megismerheti az eszközöket, az azokkal kapcsolatos elvárt feladatokat, a vevőnek pedig azért, mert felmérheti a szakember tudását, és kiderítheti, „működik-e a kémia”, vagyis felderítheti a hosszútávú együttműködés lehetőségeit, azáltal, hogy kihallja a klímás tapasztaltságát, szakmai magabiztosságát.

Érdekesség – Személyes ajánlás

Nem titok, hogy a Hegyi Klíma ügyfeleinek nagy része személyes ajánlás útján lép velünk kapcsolatba. Számunkra is kiváló referencia ez, hiszen az elégedett megbízók nyugodt szívvel ajánlanak tovább minket, legyen szó klímatelepítésről vagy klímatisztításról. Így ezeket az ajánlásokat ezúton is nagyon köszönjük!

Megbízható klímás szakember kiválasztása

Egy szakember kiválasztása kicsit olyan, mint az orvosválasztás. Az elején talán egy picit nehezen megy, de ha jól sikerül, berendezésünk hosszú időre biztos kezekbe kerülhet. Egy jól karbantartott klíma pedig a mi egészségünket is sokáig óvhatja.

Esedékes lenne klímaberendezésének karbantartása? Éppen új szakembert keres? 

Árainkat itt találja!


Hívom a Hegyi Klímát!

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Tippek és trükkök a hűvös és fenntartható nyárért. Kedves, tudatos vásárlótárs! 👋 Készen állsz arra, hogy legyőzd a hőséget és cool maradj idén...

bővebben
Tájékozott ügyfél

Tájékozott ügyfél

Gyakran előfordul, hogy az ügyfelek korábban már teljes körű kutatást tartottak a klímaberendezések piacán. Esetleg szimpatizálnak egy márkával, egy...

bővebben