5 TIPP – Miért éri meg előre betervezni a klímatelepítést?

Ki gondol a téli hónapokban a nyárra? Ki foglalkozik a nyári forróság gondolatával az év elején?
Bár még csak január van, mire kettőt pislogunk, újra itt a forró nyár. Sokan az év elején elkezdik megtervezni a nyaralásukat, a tengerparti hűsölést, a gyerekek táborait, utazásokat, felújításokat.

tipp klimatelepites elott Hegyi klima

Ön miért ne gondolhatna már most a klímavásárlásra?

 

Nyáron hűt, télen fűt

Amikor meghalljuk a klíma szót, mindig a nyári meleg jut eszünkbe. Az, hogy milyen jó egy klímatizált helyiségben dolgozni, pihenni. Azonban mai berendezések már nem csak hűtenek, hanem fűtenek is! Éppen ezért, ha egy ideje fontolgatja a klímatelepítést, akkor nyugodtan számba veheti a légkondi hidegebb időszakban való használatát is. Ez hosszútávon egy környezetbarát és költséghatékony megoldás lehet, amelyhez komplex megoldásokat kínálunk.

Gondolkodjon előre!

Mivel a klímát gondolatban még mindig a nyárral kapcsoljuk össze, a legtöbb megrendelésünk is ebben az időszakban érkezik. Ön nem szeretne napokat, akár heteket a beszerelésre várni? Gondolkodjon előre! Kérjen helyszíni felmérést, és találjuk meg már most az Ön otthona számára legideálisabb berendezést!

Miért éri meg előre betervezni a klímatelepítést?

– Mert nem kell a nyári melegben heteket várnia a szakemberre, akik ilyenkor már tele vannak megrendeléssel.

– Mert a csúcsidőszakban a türelmetlen fogyasztók esetleg kezdő, vagy kevésbé tapasztalt szakembert találnak már csak a feladatra.

– Elkerülhetik a szezon előtti áremelést.

– Élvezhetik a klíma fűtő funkcióját is az átmeneti időszakban, mikor már ki van kapcsolva a központi fűtés.

– Már az első meleg nap alkalmával hátra dőlhet a hűvös szobában.

+

Remek lehetőség az utalványunk, mely praktikus és közkedvelt ajándék.

Ajándékutalványaink összege változó, igénytől függően:

– 10.000 Ft

– 25.000 Ft

– 50.000 Ft.

Klímaberendezések akár támogatással is

Ne feledje! 2022. december 31-ig még Ön is igényelhet Otthonfelújítási támogatást. A támogatás klímaberendezés vásárlására, telepítésére is felhasználható. Az állam a felújítási költségek felével, legfeljebb 3 millió forint vissza nem térítendő támogatással járul hozzá – a legalább egy gyermeket nevelő – családok otthonfelújításához.

Klímaberendezés beszerelésén gondolkodik? Ne várjon még hónapokat! Más, klímával kapcsolatos kérdése van? Keressen minket bizalommal, szakértőink mindenre választ adnak!


Egyeztetek időpontot!

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Tippek és trükkök a hűvös és fenntartható nyárért. Kedves, tudatos vásárlótárs! 👋 Készen állsz arra, hogy legyőzd a hőséget és cool maradj idén...

bővebben
Tájékozott ügyfél

Tájékozott ügyfél

Gyakran előfordul, hogy az ügyfelek korábban már teljes körű kutatást tartottak a klímaberendezések piacán. Esetleg szimpatizálnak egy márkával, egy...

bővebben