5 TIPP – Miért éri meg előre betervezni a klímatelepítést?

Ki gondol a téli hónapokban a nyárra? Ki foglalkozik a nyári forróság gondolatával az év elején?
Bár még csak január van, mire kettőt pislogunk, újra itt a forró nyár. Sokan az év elején elkezdik megtervezni a nyaralásukat, a tengerparti hűsölést, a gyerekek táborait, utazásokat, felújításokat.

tipp klimatelepites elott Hegyi klima

Ön miért ne gondolhatna már most a klímavásárlásra?

 

Nyáron hűt, télen fűt

Amikor meghalljuk a klíma szót, mindig a nyári meleg jut eszünkbe. Az, hogy milyen jó egy klímatizált helyiségben dolgozni, pihenni. Azonban mai berendezések már nem csak hűtenek, hanem fűtenek is! Éppen ezért, ha egy ideje fontolgatja a klímatelepítést, akkor nyugodtan számba veheti a légkondi hidegebb időszakban való használatát is. Ez hosszútávon egy környezetbarát és költséghatékony megoldás lehet, amelyhez komplex megoldásokat kínálunk.

Gondolkodjon előre!

Mivel a klímát gondolatban még mindig a nyárral kapcsoljuk össze, a legtöbb megrendelésünk is ebben az időszakban érkezik. Ön nem szeretne napokat, akár heteket a beszerelésre várni? Gondolkodjon előre! Kérjen helyszíni felmérést, és találjuk meg már most az Ön otthona számára legideálisabb berendezést!

Miért éri meg előre betervezni a klímatelepítést?

– Mert nem kell a nyári melegben heteket várnia a szakemberre, akik ilyenkor már tele vannak megrendeléssel.

– Mert a csúcsidőszakban a türelmetlen fogyasztók esetleg kezdő, vagy kevésbé tapasztalt szakembert találnak már csak a feladatra.

– Elkerülhetik a szezon előtti áremelést.

– Élvezhetik a klíma fűtő funkcióját is az átmeneti időszakban, mikor már ki van kapcsolva a központi fűtés.

– Már az első meleg nap alkalmával hátra dőlhet a hűvös szobában.

+

Remek lehetőség az utalványunk, mely praktikus és közkedvelt ajándék.

Ajándékutalványaink összege változó, igénytől függően:

– 10.000 Ft

– 25.000 Ft

– 50.000 Ft.

Klímaberendezések akár támogatással is

Ne feledje! 2022. december 31-ig még Ön is igényelhet Otthonfelújítási támogatást. A támogatás klímaberendezés vásárlására, telepítésére is felhasználható. Az állam a felújítási költségek felével, legfeljebb 3 millió forint vissza nem térítendő támogatással járul hozzá – a legalább egy gyermeket nevelő – családok otthonfelújításához.

Klímaberendezés beszerelésén gondolkodik? Ne várjon még hónapokat! Más, klímával kapcsolatos kérdése van? Keressen minket bizalommal, szakértőink mindenre választ adnak!


Egyeztetek időpontot!

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Óvodában serénykedtünk

Óvodában serénykedtünk

Abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy egy vecsési óvodában telepíthettünk klímát a szülők és az óvoda kérésére.    A történetből egy...

Elolvasom
Fűtsön klímával gazdaságosan!

Fűtsön klímával gazdaságosan!

A rezsicsökkentés mérséklése miatt hamarosan számos háztartás szembesül majd megnövekedett fűtésszámlával. A 144 köbméter havi gázfogyasztást...

Elolvasom
Mit kell tudni a H tarifáról?

Mit kell tudni a H tarifáról?

Az energiaválság és a rezsicsökkentés mérséklése sokunkat arra késztet, hogy alternatív energiaforrásokat keressenek költségeik csökkentésére....

Elolvasom
Mikor telepítsünk hőszivattyút?

Mikor telepítsünk hőszivattyút?

Hőszivattyúval otthona fűtéséhez, hűtéséhez és meleg víz ellátásához megújuló energiát használhat, amivel ráadásul hosszútávon pénzt és energiát...

Elolvasom