Klímatelepítés Budapesten és környékén

 

Ideje lecserélni régi klímaberendezést? 

Otthonának hűtés-fűtés korszerűsítésén gondolkodik?

Irodájában is időszerű már egy klíma? 

Tanácstalan melyik lenne a megfelelő készülék márka? 

Nem tudja, mekkora teljesítményű klímát célszerű telepítetni?

A Hegyi Klíma csapata tapasztalt és szakképzett klímaszerelő munkatársakkal áll szolgálatára. A szakszerű tanácsadás mellett megbízható hozzáállással, gyors kivitelezéssel, korrekt árakkal segítjük Önt, hogy mihamarabb élvezhesse az új klímája nyújtotta komfortot.

 

Klímatelepítés Budapesten ingyenes felméréssel

A klímatelepítés megkezdése előtt az első lépés az ingatlan adottságainak feltérképezése és az ügyfél igényeinek megismerése. Ezt egy előre egyeztetett időpontban a személyes felmérés alkalmával pontosítjuk, hogy mindezek alapján ajánlhassunk megfelelő klíma típust és felvázolhassuk miként célszerű a klímatelepítést, csatornázást elvégezni.

Mivel már minden inverteres légkondicionáló hűtő-fűtőként is működik a klíma tulajdonosok jó hasznát tudják venni a hűvösebb hónapokban. Azonban, ha komolyabb készülékbe szeretne beruházni, – akár a téli mínuszokban is igénybe venni-, érdemes kifejezetten fűtésre optimalizált készülékben gondolkodni.

Az általunk forgalmazott márkák:

Mivel több esetben olyan ügyfélhez mentünk felmérni, ahol az általunk telepített klíma az első, így tudjuk, hogy megbízóink tele vannak kérdésekkel. Így természetesen munkatársaink örömmel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

A klímatelepítés előtt számunkra mindig az a legfontosabb, hogy a jól megválasztott klíma hosszú távon szolgálja ki az Ön igényeit. Ezért fontos információ:

 • a teljesítmény
 • hatékonyság
 • energiabesorolás
 • megbízhatóság és jótállás
 • zajszint
 • design
 • a beépített kényelmi funkciók.

Indulhat a klímatelepítés?

Ügyfeleink viszonylag gyorsan hoznak döntést, hogy milyen klímát szeretnének telepíttetni. Sokan már fix elképzeléssel várják a felmérésre szakembereinket, de sokan a beszélgetés alkalmával döntenek és választanak típust. 

Cégünk kedvező árakon nyújt magas színvonalú szolgáltatást megrendelői részére. Az árajánlatunk tartalmazza:

 • a megrendelt klímaberendezést
 • a berendezés helyszínre szállítását
 • a komplett klímaszerelést (kültéri és beltéri egység szakszerű felszerelését) és üzembe helyezést
 • a  betanítást 
 • és természetesen minden anyagköltséget.

A klímatelepítés Budapesten a lehető legrövidebb határidővel és a legkevesebb felfordulással

Az árajánlat elfogadását követően, és természetesen szezontól függően igyekszünk a lehető legrövidebb határidőn belül telepíteni az új légkondicionáló berendezését a megbeszélt helyekre.  

Mivel a klímaberendezések telepítése falfúrással jár, így bútorait, értéktárgyait takarófóliákkal védjük, a keletkezett port és a koszt pedig a munka befejeztével eltakarítjuk. Sokszor ügyfeleink meglepődnek, mert attól tartanak takaríthatnak a szakember után fél napot. De ez esetünkben nem így van. Törekszünk mindig a színvonalas és igényes munkavégzésre a lehető legkevesebb rendetlenséggel és kosszal.  

Klímatelepítés Klímavédelmi Hatósági engedéllyel

2015 óta kizárólag olyan személyek és vállalkozások végezhetik el a klímaberendezések telepítését, valamint szervizelését, akik rendelkeznek a Klímavédelmi Hatóság által kiadott engedéllyel (14/2015. (II.10.) kormányrendelet 3.§ (1)). 

Hegyi Klíma természetesen rendelkezik a megfelelő engedéllyel, valamint munkatársaink folyamatosan képzik magukat, hogy szaktudásuk mindig naprakész legyen a legmodernebb technológiákat illetően is. Érdemes még megjegyeznünk, hogy minden általunk forgalmazott légkondicionáló berendezés rendelkezik hivatalos magyarországi garanciával.

Hegyi Klíma által végzett klímatelepítést csak budapestiek vehetik igénybe?

Cégünk pontos telephelye Budapest 18. kerületében található, azonban munkatársaink a főváros vonzáskörzetében, egyéni esetekben akár országszerte is végeznek klímaszerelést.

Ingyenes felmérésünket Budapest területén belül van lehetősége igénybe venni.

 

Kérdése van? Keresse kollégáinkat?

Kérjen időpontot!

Minden esetben a rugalmas munkavégzés érdekében, javasoljuk, kérjen időpontot a klímatelepítésre!