Klímatelepítés 18. kerület

Pestszentlőrinc-Pestszentimre | Budapest

18. kerületi klímás céget keres?

A Hegyi Klíma áll szolgálatára bármivel, ami klímával kapcsolatos a 18. kerületben vagy azon túl.

Szolgáltatásaink között szerepel:

– Klímatelepítés

– Klímatisztítás

– Klímakarbantartás

– Klímaszerviz

Klímatelepítés a 18. kerületben |  Pestszentlőrinc-Pestszentimre | Hegyi Klíma

Szakembereink szaktudásuk legjavával segítik Önt a legpraktikusabb döntés meghozatalában. Klímát szeretne, de nem tud választani? Ne aggódjon nincs ezzel egyedül.  Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, mely alapján hiteles képet kapva a budapesti ingatlanának adottságairól javaslatokat teszünk klímaberendezésekre, azok elhelyezésére. A javaslatok alapján Ön ki tudja magának választani a igényeihez leginkább passzoló légkondit.

Mivel több esetben olyan ügyfélhez mentünk felmérni, ahol az általunk telepített klíma az első, így tudjuk, hogy megbízóink tele vannak kérdésekkel. Így természetesen munkatársaink örömmel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

A klímatelepítés előtt számunkra mindig az a legfontosabb, hogy a jól megválasztott klíma hosszú távon szolgálja ki az Ön igényeit. Ezért fontos információ:

 • teljesítmény
 • hatékonyság
 • energiabesorolás
 • megbízhatóság és jótállás
 • zajszint
 • design
 • beépített kényelmi funkciók.

A klímatelepítés a 18. kerületben a lehető legrövidebb határidővel és a legkevesebb felfordulással

Az árajánlat elfogadását követően, és természetesen szezontól függően, igyekszünk a lehető legrövidebb határidőn belül telepíteni az új légkondicionáló berendezését a megbeszélt helyekre. Mivel a klímaberendezések telepítése falfúrással jár, így bútorait, értéktárgyait takarófóliákkal védjük, a keletkezett port és a koszt pedig a munka befejeztével eltakarítjuk. Sokszor ügyfeleink meglepődnek, mert attól tartanak takaríthatnak a szakember után fél napot. De ez esetünkben nem így van. Törekszünk mindig a színvonalas és igényes munkavégzésre a lehető legkevesebb rendetlenséggel és kosszal.

Forgalmazott klímák

 • LG klíma
 • Midea klíma
 • Cascade klíma
 • TCL klíma
 • Gree klíma
 • Toshiba klíma
 • Panasonic klíma

Miért a Budapesti Hegyi Klíma?

Munkájára igényes, együttműködő, értékteremtő csapatunk szenvedélye a klímaszerelés.

  Tapasztalat
Szakembereink régebbi építésű bérházakban, csak úgy, mint újabb családi házakban, lakóparkokban, valamint lakótelepi lakásokban gyakorolják nap, mint nap a klímaszerelés fortélyait.

 Magas szakértelem
Csapatunk tagjai valamennyien műszaki végzettséggel rendelkeznek, valamint képzett klímaszerelők, akik folyamatosan fejlesztik tudásukat.

 Megfelelő ár-érték arány
Csak olyan klímák telepítéséhez, karbantartásához adjuk nevünket, amelyek a legmagasabb minőség mellett a leggazdaságosabb megoldást kínálják megrendelőink számára.

 Precíz, igényes munka
A pontos, minőségi munka elvégzése lehet, hogy időigényesebb, ugyanakkor hosszútávon mindenképp jobban megéri. Számunkra pedig az ügyfél-elégedettség az első.

 Tiszta munkakörnyezet
Munka közben folyamatosan rendet tartunk és takarítunk. Ügyelünk az Ön értékeinek épségére és lakása tisztaságára.

 Segítőkészség, udvariasság
Felmerülő kérdéseire munkatársaink minden alkalommal készséggel válaszolnak. Legyen szó tanácsadásról, szakmai véleményről, vagy klímahasználatról.

Klímatisztítás a 18. kerületben – Hegyi Klíma

A rendszeres klímatisztítás – vagy a vele együtt járó klímakarbantartás – fontos minden használatban lévő klíma esetén, típustól és márkától függetlenül.  Cégünk nem csupán az értékesítés és a klímatelepítés területén áll az ügyfelek rendelkezésére, hanem nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy megbízható és az egészségnek megfelelő állapotú klíma teljesítsen remek szolgálatot minél hosszabb távon. A klímatisztítás és klímakarbantartás megoldása napi feladataink közé sorolható. Ennek fontosságát pedig nem győzzük eléggé hangsúlyozni.

Hiszen egy klímaberendezést az ember nem egy-két évre vásárol. Szeretné minél tovább élvezni, akár hűtő vagy fűtő tulajdonságát? A rendszeres klímatisztítás nagyban hozzájárul a készülék élettartamához, megbízható használatához, valamint hatékony működéséhez. Nem beszélve arról, hogy így élhetünk a – kiterjesztett – garancia érvényességével.

Ingyenes helyszíni felmérés a nem csupán 18. kerületben, de egész Budapest területén

Cégünk telephelye Budapest 18. kerületében található, azonban munkatársaink a főváros vonzáskörzetében, egyéni esetekben akár országszerte is végeznek klímaszerelést. Ingyenes felmérésünket Budapest területén belül van lehetősége igénybe venni.

Kérdése van? Keresse a Hegyi Klímát az alábbi elérhetőségeken!

Kérjen időpontot és felmérést klímatelepítésre vagy -tisztításra!