Miért ne hagyagoljuk el a rendszeres klímatisztítást és karbantartást?

Egy klíma felszerelése jelentősebb kiadással jár, azonban ügyfeleink mégis sokszor mellőzik a gyártó által előírt és a garanciális feltételekhez szükséges karbantartásokat.

Az elhanyagolt klíma egészségünk ellenségévé válhat!
Klíma szervízelés

Ügyeljen klímája karbantartására!

Klímatisztítás és klímakarbantartás Budapesten

Az elhanyagolt klíma egészségünk ellenségévé válhat! Manapság egyre többet hallani a légionella betegségről. A penészes koszos klíma táptalaja lehet számos baktériumnak és vírusnak, melyeket a klíma ventilátora a szoba minden szegletébe eljuttat. Ezért egészségünk érdekében, mindenképp rendszeresen tisztíttassuk berendezéseinket!

Elhanyagolt klíma

A karbantartás hiánya az egészségi kockázaton túl a klíma meghibásodását is eredményezheti. Ha az Ön klímája garanciális és nem végezteti el az előírt karbantartásokat, akkor meghibásodás esetén a gyártó megtagadja a garanciális javítást, mely akár több tízezer forintos kiadást is eredményezhet, és ebben az esetben ez a költség az Ön pénztárcáját terheli.  Ezért is hangsúlyozzuk ezt, minden kedves megrendelőnknek telepítéskor. 

Ügyelünk az egészségére!

Nagy hangsúlyt fektetünk a jelenlegi időszakban megrendelőink, csak úgy, mint kollégáink egészségére! Ezért minden reggelünk lázméréssel kezdődik. Munkatársaink mind a felmérésnél, mind a telepítésnél maszkot viselnek. Kesztyűben dolgoznak, vagy folyamatosan fertőtlenítik a kezüket!


Kérek időpontot klímakarbantartásra!

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Tájékozott ügyfél

Tájékozott ügyfél

Gyakran előfordul, hogy az ügyfelek korábban már teljes körű kutatást tartottak a klímaberendezések piacán. Esetleg szimpatizálnak egy márkával, egy...

bővebben