Klímatisztítás és -karbantartás a 18. kerületben

Pestszentlőrinc – Pestszentimre | Budapest

Klímatisztítás és -karbantartás a 18. kerületben

A rendszeres klímatisztítás – vagy a vele együtt járó karbantartás – fontos minden használatban lévő klíma esetén, típustól és márkától függetlenül.  Cégünk nem csupán az értékesítés és a klímatelepítés területén áll az ügyfelek rendelkezésére, hanem nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy megbízható és az egészségnek megfelelő állapotú klíma teljesítsen remek szolgálatot minél hosszabb távon. A klímatisztítás és klímakarbantartás megoldása napi feladataink közé sorolható. Ennek fontosságát pedig nem győzzük eléggé hangsúlyozni.

Hiszen egy klímaberendezést az ember nem egy-két évre vásárol.

Hegyi Klíma – 18. kerület, Budapest

Szeretné minél tovább élvezni, akár hűtő vagy fűtő tulajdonságát? A rendszeres klímatisztítás nagyban hozzájárul a készülék élettartamához, megbízható használatához, valamint hatékony működéséhez. Nem beszélve arról, hogy így élhetünk a – kiterjesztett – garancia érvényességével. 

A klíma karbantartása, tisztítása az alábbiakat tartalmazza

Beltéri egység:

Beltéri egység: szűrőinek, ventilátorának, burkolatának, hőcserélőjének tisztítása, fertőtlenítése. Az elérhető helyen lévő cseppvízcső átjárhatóságának ellenőrzése, elektromos kötések ellenőrzése.

Kültéri egység:

Kültéri egység: tisztítása, szükség esetén annak átmosása, a hűtőközeg ellenőrzése, a téli cseppvízcső ellenőrzése, elektromos kötések ellenőrzése, rögzítő csavarok állapotának felülvizsgálata és szükség esetén után húzása.

Közepes tisztítás:

Közepes tisztítás: ritkán, vagy eddig nem megfelelően karbantartott készülékek alapos tisztítása, fertőtlenítése, ha megbontást nem igényel. A kültéri egység tisztítása, hűtőközeg ellenőrzése.

 

Kérjen egyedi árajánlatot, amennyiben a karbantartás megbontással jár!

Klímakarbantartás és tisztítás megbontással a 18. kerületben

Karbantartás és tisztítás megbontással: amennyiben klímája csak megbontással tisztítható, vagy a hűtőközeg nem elegendő mindenképp egyedi árajánlat szükséges.

 

Klímatisztítási árak

 

Az aktuális klímatisztítási árainkról az alábbi linkre kattintva tájékozódhat. Hívjon még a szezon előtt, hogy könnyen és gyorsan találjuk időpontot! 

Önnek nem szükséges semmilyen eszközzel készülnie

Hegyi Klíma csapata egy előre egyeztetett időpontban érkezik Önhöz, minden szükséges eszközzel, tisztítószerrel és felszereléssel, ami a klímatisztítás szempontjából elengedhetetlen.