Klímatisztítás és -karbantartás a 18. kerületben

Pestszentlőrinc – Pestszentimre | Budapest

Klímatisztítás és -karbantartás a 18. kerületben

A rendszeres klímatisztítás – vagy a vele együtt járó karbantartás – fontos minden használatban lévő klíma esetén, típustól és márkától függetlenül.  Cégünk nem csupán az értékesítés és a klímatelepítés területén áll az ügyfelek rendelkezésére, hanem nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy megbízható és az egészségnek megfelelő állapotú klíma teljesítsen remek szolgálatot minél hosszabb távon. A klímatisztítás és klímakarbantartás megoldása napi feladataink közé sorolható. Ennek fontosságát pedig nem győzzük eléggé hangsúlyozni.

Hiszen egy klímaberendezést az ember nem egy-két évre vásárol.

Hegyi Klíma – 18. kerület, Budapest

Szeretné minél tovább élvezni, akár hűtő vagy fűtő tulajdonságát? A rendszeres klímatisztítás nagyban hozzájárul a készülék élettartamához, megbízható használatához, valamint hatékony működéséhez. Nem beszélve arról, hogy így élhetünk a – kiterjesztett – garancia érvényességével. 

A klíma karbantartása, tisztítása az alábbiakat tartalmazza

Beltéri egység:

Beltéri egység: szűrőinek, ventilátorának, burkolatának, hőcserélőjének tisztítása, fertőtlenítése. Az elérhető helyen lévő cseppvízcső átjárhatóságának ellenőrzése, elektromos kötések ellenőrzése.

Kültéri egység:

Kültéri egység: tisztítása, szükség esetén annak átmosása, a hűtőközeg ellenőrzése, a téli cseppvízcső ellenőrzése, elektromos kötések ellenőrzése, rögzítő csavarok állapotának felülvizsgálata és szükség esetén után húzása.

Közepes tisztítás:

Közepes tisztítás: ritkán, vagy eddig nem megfelelően karbantartott készülékek alapos tisztítása, fertőtlenítése, ha megbontást nem igényel. A kültéri egység tisztítása, hűtőközeg ellenőrzése.

 

Kérjen egyedi árajánlatot, amennyiben a karbantartás megbontással jár!

Klímakarbantartás és tisztítás megbontással a 18. kerületben

Karbantartás és tisztítás megbontással: amennyiben klímája csak megbontással tisztítható, vagy a hűtőközeg nem elegendő mindenképp egyedi árajánlat szükséges.

 

Klímatisztítási árak

 

Az aktuális klímatisztítási árainkról az alábbi linkre kattintva tájékozódhat. Hívjon még a szezon előtt, hogy ne könnyen és gyorsan találjuk időpontot! 

Önnek nem szükséges semmilyen eszközzel készülnie

Hegyi Klíma csapata egy előre egyeztetett időpontban érkezik Önhöz, minden szükséges eszközzel, tisztítószerrel és felszereléssel, ami a klímatisztítás szempontjából elengedhetetlen.

 

Kapcsolat

Egyeztessünk időpontot!

Klímatisztítást szeretne a 18. kerületben?

Adatkezelési tájékoztató