Klímaszerelés és -karbantartás Gyálon

Megbízható klímás céget keres?

Klímatelepítés és -szerelés Gyálon

A Hegyi Klíma csapata tapasztalt és szakképzett klímaszerelő munkatársakkal áll szolgálatára. A szakszerű tanácsadás mellett megbízható hozzáállással, gyors kivitelezéssel, korrekt árakkal segítjük Önt, hogy mihamarabb élvezhesse az új klímája nyújtotta komfortot.

Tisztába vagyunk azzal, hogy sokan tartanak tattól, hogy a klímatelepítés kosszal és rendetlenséggel jár, ezért szeretnénk minden kedves megrendelőnket megnyugtatni, hogy munkánk során maximálisan törekszünk a legprofibb munkavégzésre és a legkevesebb felfordulásra. Továbbá rendelkezünk felelősségbiztosítással!

Klímatisztítás és -karbantartás Gyálon

Szeretné minél tovább élvezni, akár hűtő vagy fűtő tulajdonságát? A rendszeres klímatisztítás nagyban hozzájárul a készülék élettartamához, megbízható használatához, valamint hatékony működéséhez. Nem beszélve arról, hogy így élhetünk a – kiterjesztett – garancia érvényességével. 

A klíma karbantartása, tisztítása az alábbiakat tartalmazza

Beltéri egység
Beltéri egység: szűrőinek, ventilátorának, burkolatának, hőcserélőjének tisztítása, fertőtlenítése. Az elérhető helyen lévő cseppvízcső átjárhatóságának ellenőrzése, elektromos kötések ellenőrzése.

Kültéri egység
Kültéri egység: tisztítása, szükség esetén annak átmosása, a hűtőközeg ellenőrzése, a téli cseppvízcső ellenőrzése, elektromos kötések ellenőrzése, rögzítő csavarok állapotának felülvizsgálata és szükség esetén után húzása.

Közepes tisztítás
Közepes tisztítás: ritkán, vagy eddig nem megfelelően karbantartott készülékek alapos tisztítása, fertőtlenítése, ha megbontást nem igényel. A kültéri egység tisztítása, hűtőközeg ellenőrzése.

 

Kérjen egyedi árajánlatot, amennyiben a karbantartás megbontással jár!

Klímakarbantartás és tisztítás megbontással Gyálon

Karbantartás és tisztítás megbontással: amennyiben klímája csak megbontással tisztítható, vagy a hűtőközeg nem elegendő mindenképp egyedi árajánlat szükséges.

 

Klímatisztítási árak

 

Az aktuális klímatisztítási árainkról az alábbi linkre kattintva tájékozódhat. Hívjon még a szezon előtt, hogy könnyen és gyorsan találjuk időpontot! 

Önnek nem szükséges semmilyen eszközzel készülnie

Gyakran kérdezik ügyfeleink, hogy szükség lesz-e különféle szerszámokra. Természetesen a Hegyi Klíma csapata egy előre egyeztetett időpontban minden szükséges eszközzel, professzionális szerszámmal; tisztítás esetén fertőtlenítőszerrel és komplett felszereléssel érkezik, ami a munka szempontjából elengedhetetlen. Ott tartózkodásunk során óvatosan közlekedünk, falra, bútorokra vigyázunk, magunk után feltakarítunk.