Cascade klímák

A Cascade termékpalettán a négy lakossági monosplit modellcsaládon túl megtalálhatóak még a Free Match multisplit berendezések, melyek kiváló megoldást nyújtanak akár 5 helyiség klimatizálására egyetlen kültéri egységgel, a HeatStar monoblokk és osztott hőszivattyúk, valamint a különböző Fan-Coil készülékek.

WiFi vezérlés

Akár távolról is elérhető.

3D légáram

Egyenletes hőérzetet biztosít.

Fűtés és Hűtés

A 4 évszak legjobb választása.

A kiváló ár-érték arányú Cascade légkondicionáló berendezések 5 év garanciával

A szakértő szerelők és a felhasználók visszajelzéseiből
is kitűnik, hogy mind a klímák minősége, mind pedig a szerelhetősége kiemelkedő színvonalú.

A Cascade lakossági termékválasztéka

LEGEND

LEGEND, mely a különleges pezsgőszínű dizájn mellett tudásával is felhívja magára a figyelmet. A+++ energiabesorolása garantálja, hogy a klímával való fűtés tényleg nem luxus többé. Fűtés üzemmódban az intelligens előmelegítés biztosítja azt, hogy a készülék csak a már felmelegített levegőt fújja be a helyiségbe. A 3D légáram gondoskodik az egyenletes hőérzetről, a Cold Plasma ionizátor pedig a levegő tisztaságáról. A WiFi Smart alkalmazáson keresztül egy okostelefon segítségével bármikor bárhonnan vezérelhető a készülék.

BLACK ART

BLACK ART, maga a hűvös elegancia szupercsendes kivitelben! Modern formatervezésű beltéri egysége bármilyen környezethez illik, rejtett kijelzője az ideális megoldást kínálja, mivel kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen. Ezzel a készülékkel nem álom többé a nyugodt alvás egy klimatizált helyiségben, mivel a beltéri egység éjszakai módban halkabb, mint a suttogás. A 3D légáramnak köszönhetően biztosan nem fázunk a készülék alatt, mivel az egész helyiségben egyenletesen oszlik el a hűtött levegő.

BORA

BORA, ami csak a Cascade palettán számít belépő modellnek. A még hatékonyabb Bora az Ön igényeihez tökéletesen alkalmazkodik az I feel funkciónak köszönhetően (ami a távirányítóba beépített érzékelő alapján szabályoz) akár rögtön, hiszen a Turbo funkció bekapcsolásával lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet. Túl párás a levegő? Vagy csak temperálni szeretne egy helyiséget? A Borának ez sem jelent gondot, sőt a WiFi alkalmazás segítségével mindezt akár távolról is beállíthatja.

VISION

 

VISION, ami mindent tud, amit a nagy márkák! A fűtött csepptálca és a NORDIC verziónál a -25C° tartós külső hőmérséklet esetén is stabil működés gondoskodik arról, hogy ez a modell valóban a 4 évszak legjobb választása legyen. Számos kényelmi funkció, mint az I feel funkció és a WiFi vezérlés mellett a berendezés a 4 irányú légterelés segítségével biztosítja azt, hogy a helyiség egyenletes hűtésé.

Bizonytalan az Önnek leginkább megfelelő klíma teljesítményét illetően?

Számolja ki, klíma kalkulátorunk segítségével, hogy az otthonában mi lenne a legoptimálisabb!

Miért érdemes a Hegyi Klíma csapatát választania?

Munkájára igényes, együttműködő, értékteremtő csapatunk szenvedélye a klímaszerelés. Segítünk Önnek kiválasztani a pénztárcájának és ingatlanának paramétereihez leginkább megfelelő klímaberendezést. Ráadásul munkánkra garanciát is vállalunk!

FREE MATCH MULTI SPLIT RENDSZEREK

Kültéri egységek csepptálcafűtéssel, környezetbarát R32 hűtőközeggel, A++ / A+ energiaosztály besorolással.

HeatStar levegő-víz hőszivattyú

A berendezés segítségével megoldható az épület fűtése és hűtése, valamint a használati meleg víz előállítása. Alkalmazható padlófűtéshez, radiátoros fűtéshez. Stabil és megbízható működés jellemzi akár extrém időjárás esetén is.  Energiabesorolása A+++.

TEKINTSE MEG A TELJES ÁRLISTÁT!

A gombra kattintva a teljes árlistát megtekintheti. Kérjük vegye figyelembe, hogy a lista tájékoztató jellegű. Mivel az árak folyamatosan változnak, a személyes felmérés alkalmával tudunk pontos árajánlatot adni az aktuális listának megfelelően.