Otthonfelújítási támogatás klímára – Az utolsó hajrában

2022.05.27

Klímára is elérhető az otthonfelújítási támogatás a gyermeket nevelő családok számára 2022. december 31-ig érhető a konstrukció, miszerint a családok pályázhatnak egy vissza nem térítendő támogatásra, ha felújítják otthonukat. A támogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a, de legfeljebb 3 000 000 forint. Ha nem szeretne lemaradni a határidőről, ne habozzon! Élvezze a légkondi …

Otthonfelújítási támogatás klímára – Az utolsó hajrában Read More »

Klímára is elérhető az otthonfelújítási támogatás a gyermeket nevelő családok számára

2022. december 31-ig érhető a konstrukció, miszerint a családok pályázhatnak egy vissza nem térítendő támogatásra, ha felújítják otthonukat. A támogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a, de legfeljebb 3 000 000 forint.

Ha nem szeretne lemaradni a határidőről, ne habozzon! Élvezze a légkondi nyújtotta előnyöket már a nyári hősében. Majd használja klímáját fűtésre a hűvösebb hónapokban!

A támogatás felhasználható klímaberendezések beépítésére, cseréjére, fűtési rendszer kialakítására és korszerűsítésére is.

Otthonfelújítási támogatás klímára – Már sokan éltek vele

Manapság egyre többet gondolunk az alternatív fűtési megoldásokra. A klímaberendezésekkel kapcsolatban már sokakban kialakult az a kép, hogy nem csak a nyári hőségben tudja hasznát venni, hanem ősszel, sőt télen is. A nyári hűtés mellett, az otthon biztonságos melegét adhatja egy kifejezetten fűtésre is optimalizált klímaberendezés is, mely télire igazán kényelmes megoldás.

Ezek a klímakészülékek számos előnnyel rendelkeznek. Többek közt szűrik a levegőt, párátlanítanak, és wifin keresztül működtethetőek. Egy csapásra megoldhatják a téli fűtést és a nyári hűtést, mert ez ilyen egyszerű! Ha pedig a költségekre gondolunk, akkor a fenntartásuk azonos a fatüzelésű fűtéssel. Ugyanakkor napelemmel összekapcsolhatóak, így aztán még költséghatékonyabbak, a hagyományos gázkazán kényelmét pedig tökéletesen nyújtják.

Nem kell időt töltenie a fűtési rendszer költséges megtervezésével, mivel mi könnyen és gyorsan felszereljük otthonába az Önnek legmegfelelőbb klímaberendezést.

A pályázat határideje 2022. december 31. 

Amióta világot látott a 518/2020.- as kormányrendelet nagyon sok helyen telepítettünk, ahol a tulajdonosok már vissza is kapták az államtól a kiírásnak megfelelően költségek 50%-át. Ők már maguk mögött is hagyták a felújítással járó bonyodalmakat. 
Ön se késlekedjen! Gyorsan elérkezik az év vége és egy igazán jó lehetőségről csúszik le. 

A lakásfelújítási támogatás legfontosabb feltételei.

– Házaspárok és élettársak mellett egyszülős családok és különélők, elváltak is élhetnek a lehetőséggel,

– Legalább egy háztartásban együtt élő gyermek szükséges a támogatáshoz. Ebbe a legalább 12 hetes magzatok és a nagykorúvá vált, a 25. életévüket még be nem töltött azonos háztartásban élő gyermekek is beleszámítanak. 

– A felújítási munkálatokat végző szakemberrel szerződni kell, a számlákat pedig bemutatni. Mintát ITT talál! 

– Az (együttes) igénylőknek nem lehet nyilvántartott adótartozása.

– A támogatást az igénylő – együttes igénylők összesen – egy alkalommal veheti igénybe.

Használja ki ezt a lehetőséget és keressen meg minket!

További információkat a Magyar Államkincstár oldalán! 

Kérjük, minden esetben bizonyosodjon meg a pályázati feltételekről a Magyar Államkincstár oldalán!


Kérek ingyenes felmérést!

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

A klíma számtalan módon teszi könnyebbé az életünket. Segít lehűteni és befűteni a lakásunkat, és a levegőt is kitisztítja.

Megfelelő karbantartással az eszköz hosszú évekig jó szolgálatot tehet nekünk, de néha a kellő gondoskodás ellenére is szükség lehet a berendezés cseréjére.

bővebben
Klímahasználat kisbaba mellett

Klímahasználat kisbaba mellett

Használjon klímát biztonsággal kisbaba mellett is!   A nyári melegben rengeteget javíthat a komfortérzetünkön a klíma használata, de sokan tartanakattól, hogy a berendezést csecsemők és kisgyerekek jelenlétében is bekapcsolják. A klíma a kicsikszámára is előnyös...

bővebben
Irodai klímatelepítés

Irodai klímatelepítés

Klíma az irodába Egyre inkább emelkedik a napi középhőmérséklet. Egyre inkább azt vesszük észre, hogy a hőség miatt munkakedvünk és aktivitásunk csökken. Nem véletlen! Sokan már az éjszakát sem tudják átaludni a meleg falak között, így nem csoda, ha fáradtan érkeznek...

bővebben