5 TIPP – Miért éri meg előre betervezni a klímatelepítést?

2022.01.17

5 TIPP – Miért éri meg előre betervezni a klímatelepítést?   Ki gondol a téli hónapokban a nyárra? Ki foglalkozik a nyári forróság gondolatával az év elején? Bár még csak január van, mire kettőt pislogunk, újra itt a forró nyár. Sokan az év elején elkezdik megtervezni a nyaralásukat, a tengerparti hűsölést, a gyerekek táborait, utazásokat, …

5 TIPP – Miért éri meg előre betervezni a klímatelepítést? Read More »

5 TIPP – Miért éri meg előre betervezni a klímatelepítést?

 

Ki gondol a téli hónapokban a nyárra? Ki foglalkozik a nyári forróság gondolatával az év elején?

Bár még csak január van, mire kettőt pislogunk, újra itt a forró nyár. Sokan az év elején elkezdik megtervezni a nyaralásukat, a tengerparti hűsölést, a gyerekek táborait, utazásokat, felújításokat.

Ön miért ne gondolhatna már most a klímavásárlásra?

 

Nyáron hűt, télen fűt

Amikor meghalljuk a klíma szót, mindig a nyári meleg jut eszünkbe. Az, hogy milyen jó egy klímatizált helyiségben dolgozni, pihenni. Azonban mai berendezések már nem csak hűtenek, hanem fűtenek is! Éppen ezért, ha egy ideje fontolgatja a klímatelepítést, akkor nyugodtan számba veheti a légkondi hidegebb időszakban való használatát is. Ez hosszútávon egy környezetbarát és költséghatékony megoldás lehet, amelyhez komplex megoldásokat kínálunk.

Gondolkodjon előre!

Mivel a klímát gondolatban még mindig a nyárral kapcsoljuk össze, a legtöbb megrendelésünk is ebben az időszakban érkezik. Ön nem szeretne napokat, akár heteket a beszerelésre várni? Gondolkodjon előre! Kérjen helyszíni felmérést, és találjuk meg már most az Ön otthona számára legideálisabb berendezést!

Miért éri meg előre betervezni a klímatelepítést?

◻ Mert nem kell a nyári melegben heteket várnia a szakemberre, akik ilyenkor már tele vannak megrendeléssel.

◻ Mert a csúcsidőszakban a türelmetlen fogyasztók esetleg kezdő, vagy kevésbé tapasztalt szakembert találnak már csak a feladatra.

◻ Elkerülhetik a szezon előtti áremelést.

◻ Élvezhetik a klíma fűtő funkcióját is az átmeneti időszakban, mikor már ki van kapcsolva a központi fűtés.

◻ Már az első meleg nap alkalmával hátra dőlhet a hűvös szobában.

+

Remek lehetőség az utalványunk, mely praktikus és közkedvelt ajándék.

Ajándékutalványaink összege változó, igénytől függően:

– 10.000 Ft

– 25.000 Ft

– 50.000 Ft.

Klímaberendezések akár támogatással is

Ne feledje! 2022. december 31-ig még Ön is igényelhet Otthonfelújítási támogatást. A támogatás klímaberendezés vásárlására, telepítésére is felhasználható. Az állam a felújítási költségek felével, legfeljebb 3 millió forint vissza nem térítendő támogatással járul hozzá – a legalább egy gyermeket nevelő – családok otthonfelújításához.

Klímaberendezés beszerelésén gondolkodik? Ne várjon még hónapokat! Más, klímával kapcsolatos kérdése van? Keressen minket bizalommal, szakértőink mindenre választ adnak!


Egyeztetek időpontot!

Olvasson blogunkban! Biztosan talál hasznos információkat.5 TIPP – Miért éri meg előre betervezni a klímatelepítést?


2022.01.17.

Klíma hírek, Klíma karbantartás, Otthonfelújítási támogatás klímára

5 TIPP – Miért éri meg előre betervezni a klímatelepítést?   Ki gondol a téli hónapokban a nyárra? Ki foglalkozik a nyári …Állatszőr a klímában


2022.01.04.

Klíma hírek, Klíma karbantartás, Klíma tisztítás

Állatszőr és a klíma   Kutyust, cicust tart otthonában?  Kis kedvencének szőre nem csak a padlón, a bútorokon landol, de a klímában …Hadilábon áll a Karácsonyi ajándékokkal?


2021.12.14.

Klíma hírek, Otthonfelújítási támogatás klímára

🎄 Klímát karácsonyra! 🎄   Ha idén valami igazán hasznos, praktikus, ugyanakkor emlékezetes ajándékot szeretne szeretteinek, akkor remek opció, ha klímában gondolkodik. …Panasonic klíma akció december 18-ig


2021.12.10.

Klíma hírek, Otthonfelújítási támogatás klímára

Panasonic klíma akció Nagyker akció keretében ajándék wifit kap új Panasonic klímája mellé! Az AKCIÓ december 18-ig tart! A Panasonic okos klíma …Akciók


2021.11.25.

Klíma hírek, Otthonfelújítási támogatás klímára

Akció Kedves Ügyfeleink! Bizonyára nem kerülte el figyelmét, hogy a klímaberendezést forgalmazó cégek a garancia feltételeként hűtő-fűtő klímákra évente 2 kötelező karbantartást …Régi ház – Gazdaságos megoldás


2021.11.22.

Klíma hírek, Otthonfelújítási támogatás klímára

Drága fűtési rendszerek helyett telepítsen inkább klímát! Egy felújítás sosem könnyű, amikor azonban régebbi házat szeretnénk újjá varázsolni, számos extra kihívással is …Lehet egy klíma megtérülő befektetés? Ha inverteres, akkor igen!


2021.11.11.

Klíma hírek, Otthonfelújítási támogatás klímára

Lehet egy klíma megtérülő befektetés? Ha inverteres, akkor igen! Ügyfeleink a legtöbb esetben azért bizonytalanok klímavásárlás előtt, mert attól tartanak, hogy a …Kapcsolja klímáját napelemre!


2021.11.04.

Klíma hírek

Kapcsolja klímáját napelemre! Korunk egyik legégetőbb kérdése a környezetvédelem, a klímakatasztrófa jeleit már a saját bőrünkön is érezhetjük. Emiatt egyre nagyobb szükségünk …Így igényeljen támogatást, ha klímát szeretne!


2021.10.27.

Klíma hírek, Otthonfelújítási támogatás klímára

Így igényeljen támogatást, ha klímát szeretne!   A támogatás klímaberendezés telepítésére is igénybe vehető, ezért összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.   Klímatelepítés állami …

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

A klíma számtalan módon teszi könnyebbé az életünket. Segít lehűteni és befűteni a lakásunkat, és a levegőt is kitisztítja.

Megfelelő karbantartással az eszköz hosszú évekig jó szolgálatot tehet nekünk, de néha a kellő gondoskodás ellenére is szükség lehet a berendezés cseréjére.

bővebben
Klímahasználat kisbaba mellett

Klímahasználat kisbaba mellett

Használjon klímát biztonsággal kisbaba mellett is!   A nyári melegben rengeteget javíthat a komfortérzetünkön a klíma használata, de sokan tartanakattól, hogy a berendezést csecsemők és kisgyerekek jelenlétében is bekapcsolják. A klíma a kicsikszámára is előnyös...

bővebben
Irodai klímatelepítés

Irodai klímatelepítés

Klíma az irodába Egyre inkább emelkedik a napi középhőmérséklet. Egyre inkább azt vesszük észre, hogy a hőség miatt munkakedvünk és aktivitásunk csökken. Nem véletlen! Sokan már az éjszakát sem tudják átaludni a meleg falak között, így nem csoda, ha fáradtan érkeznek...

bővebben