Állatszőr a klímában

2022.01.04

Állatszőr és a klíma   Kutyust, cicust tart otthonában?  Kis kedvencének szőre nem csak a padlón, a bútorokon landol, de a klímában is. Ezért is fontos Önnek kifejezetten odafigyelni a rendszeres klímatisztításra!   A klíma összeszedi a levegőben szálló állatszőrt A mai klímaberendezések már nem csupán arra képesek, hogy otthonunk hőmérsékletét optimalizálják (télen és nyáron …

Állatszőr a klímában Read More »

Állatszőr és a klíma

 

Kutyust, cicust tart otthonában? 

Kis kedvencének szőre nem csak a padlón, a bútorokon landol, de a klímában is.

Ezért is fontos Önnek kifejezetten odafigyelni a rendszeres klímatisztításra!

 

A klíma összeszedi a levegőben szálló állatszőrt

A mai klímaberendezések már nem csupán arra képesek, hogy otthonunk hőmérsékletét optimalizálják (télen és nyáron egyaránt), hanem arra is, hogy párátlanítsák a levegőt, és kiszűrjék belőle a port, a pollent, a vírusokat és az állatszőrt is. Fontos azonban, hogy ha lakásunkban háziállatot tartunk, fokozottan figyeljünk a klíma rendszeres tisztítására.

Gazdik figyelem!

Klímánk rendszeres tisztíttatása, karbantartása nagyon fontos ugyanis az elhanyagolt berendezések hatásfoka csökken, ráadásul a garanciát is elveszíthetjük, ha az előírt időközönként nem végeztetjük el. Azonban számos olyan eset fordul elő, amikor a tisztítás az előirányzott alkalmaknál gyakrabban szükséges, például közösségi terekben, vagy ha a lakásban háziállatot is tartunk.

Észrevette, hogy a rendszeres klímahasználat mellett kevesebbet kell port törölnie?

A klíma a levegő szűrése közben állatok szőrét is beszívja, ami megtapad a szűrő felületén. A felgyülemlett szőr miatt a fűtésre, hűtésre állított szerkezet kellemetlen szagokat áraszthat. Amennyiben ezt tapasztalja, érdemes mihamarabb szakemberhez fordulni, ugyanis a szagok arról árulkodhatnak, hogy a szűrőben egészségre ártalmas baktériumok, gombák telepedtek meg, a lerakódás ráadásul a klíma hatásfokát is csökkentheti.

Ön ne járjon így!

Keresse szakembereinket bizalommal!


Klímatisztítást kérek!

allatszor klima 2
allatszor klima 3
allatszor es klima
allatszor es klima 1

Előző
Következő

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

A klíma számtalan módon teszi könnyebbé az életünket. Segít lehűteni és befűteni a lakásunkat, és a levegőt is kitisztítja.

Megfelelő karbantartással az eszköz hosszú évekig jó szolgálatot tehet nekünk, de néha a kellő gondoskodás ellenére is szükség lehet a berendezés cseréjére.

bővebben
Klímahasználat kisbaba mellett

Klímahasználat kisbaba mellett

Használjon klímát biztonsággal kisbaba mellett is!   A nyári melegben rengeteget javíthat a komfortérzetünkön a klíma használata, de sokan tartanakattól, hogy a berendezést csecsemők és kisgyerekek jelenlétében is bekapcsolják. A klíma a kicsikszámára is előnyös...

bővebben
Irodai klímatelepítés

Irodai klímatelepítés

Klíma az irodába Egyre inkább emelkedik a napi középhőmérséklet. Egyre inkább azt vesszük észre, hogy a hőség miatt munkakedvünk és aktivitásunk csökken. Nem véletlen! Sokan már az éjszakát sem tudják átaludni a meleg falak között, így nem csoda, ha fáradtan érkeznek...

bővebben