Régi ház – Gazdaságos megoldás

2021.11.22

Drága fűtési rendszerek helyett telepítsen inkább klímát! Egy felújítás sosem könnyű, amikor azonban régebbi házat szeretnénk újjá varázsolni, számos extra kihívással is számolni kell. Például a hőszigetelés nem megfelelő, a belmagasság nagy, a fűtési rendszer elavult, kicserélése pedig egy vagyonba kerülne. Szerencsére mi tudjuk erre a problémára a megoldást! Fűtsön klímával! Drága fűtési rendszerek, további …

Régi ház – Gazdaságos megoldás Read More »

Drága fűtési rendszerek helyett telepítsen inkább klímát!

Egy felújítás sosem könnyű, amikor azonban régebbi házat szeretnénk újjá varázsolni, számos extra kihívással is számolni kell. Például a hőszigetelés nem megfelelő, a belmagasság nagy, a fűtési rendszer elavult, kicserélése pedig egy vagyonba kerülne. Szerencsére mi tudjuk erre a problémára a megoldást!

Fűtsön klímával!

Drága fűtési rendszerek, további problémák

Amikor egy régi ház felújításakor előkerül a fűtési rendszer korszerűsítésének kérdése, általában számos probléma felmerül. Az első, és talán a legfontosabb kérdés az, hogy mivel is fűtsünk? A kazánok, hőszivattyúk telepítése rendkívül költséges, ráadásul rengeteg energiát használnak, mire a kellő hőmérsékletet elérik és fenntartják. Ez környezetvédelmi szempontokból sem ideális, ráadásul a pénztárcánkat sem kíméli.

Felújításkor azonban nem csak az a kérdés, hogy mivel fűtsünk, hanem az is, hogyan küzdjünk meg a párásodással és a penészedéssel, ami például egy nem megfelelően hőszigetelt házban rengeteg kihívást okozhat.

A legjobb megoldás: a klíma!

A régi ingatlanokban egy klíma igazi jolly joker lehet, ugyanis nem csak arra képes, hogy otthonunkba megfelelő hőmérsékletet varázsoljon (télen és nyáron egyaránt), a párásodásra és a penész ellen is kiváló fegyver lehet.

A modern inverteres klímák például minden eddiginél gazdaságosabban képesek elérni és fenntartani otthonunk ideális hőmérsékletét, szűrőik szárítják a levegőt, kiszűrik a port, a penészt és a vírusokat is, ami szintén egy fontos előny a hőszivattyúkhoz és egyéb fűtési formákhoz képest.

Éppen otthona felújításán gondolkozik? Kérje szakértőink segítségét! Ők elvégzik otthona felmérését, a szükséges hőszámításokat, tudásuk legjavával dolgoznak az Ön kényelméért! Most ráadásul otthonfelújítási támogatást is igénybe vehet, amelytől itt olvashat.

 További kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Szeretne többet megtudni? Bizonytalan? Vegye fel velünk a kapcsolatot, mi mindenre készséggel válaszolunk!


Érdeklődöm

Már ilyenkor is csökken a teljesítmény!
Nem szabad elhanyagolni a klímatisztítást!
Fürdetés után ilyen lett. Ééés hűűűt!
Klímatisztítás előtt
Egy kis takarítás csodákra képes!
Van itt kérem minden, ami elrettentő!
20201108_151013
20201108_151017

Előző
Következő

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

A klíma számtalan módon teszi könnyebbé az életünket. Segít lehűteni és befűteni a lakásunkat, és a levegőt is kitisztítja.

Megfelelő karbantartással az eszköz hosszú évekig jó szolgálatot tehet nekünk, de néha a kellő gondoskodás ellenére is szükség lehet a berendezés cseréjére.

bővebben
Klímahasználat kisbaba mellett

Klímahasználat kisbaba mellett

Használjon klímát biztonsággal kisbaba mellett is!   A nyári melegben rengeteget javíthat a komfortérzetünkön a klíma használata, de sokan tartanakattól, hogy a berendezést csecsemők és kisgyerekek jelenlétében is bekapcsolják. A klíma a kicsikszámára is előnyös...

bővebben
Irodai klímatelepítés

Irodai klímatelepítés

Klíma az irodába Egyre inkább emelkedik a napi középhőmérséklet. Egyre inkább azt vesszük észre, hogy a hőség miatt munkakedvünk és aktivitásunk csökken. Nem véletlen! Sokan már az éjszakát sem tudják átaludni a meleg falak között, így nem csoda, ha fáradtan érkeznek...

bővebben