Vállalkozások egyre inkább érzik a gázáremelkedést – többen a határoztak úgy, hogy klímát telepíttetnek

2021.10.22

Vállalkozások egyre inkább érzik a gázáremelkedést – többen a határoztak úgy, hogy klímát telepíttetnek    Magyarországon lakossági szinten még nem érezhető a gáz árának jelentős emelkedése, mert hatósági ára van. Azonban a vállalatok, leginkább a kis- és közép vállalkozások már magasabb árat kell, hogy fizessenek.     Klímatelepítéssel válaszolnak a budapesti vállalkozások a megemelkedett gázárakra …

Vállalkozások egyre inkább érzik a gázáremelkedést – többen a határoztak úgy, hogy klímát telepíttetnek Read More »

Vállalkozások egyre inkább érzik a gázáremelkedést – többen a határoztak úgy, hogy klímát telepíttetnek 

 

Magyarországon lakossági szinten még nem érezhető a gáz árának jelentős emelkedése, mert hatósági ára van. Azonban a vállalatok, leginkább a kis- és közép vállalkozások már magasabb árat kell, hogy fizessenek.

 

 

Klímatelepítéssel válaszolnak a budapesti vállalkozások a megemelkedett gázárakra

Megsokasodtak a telefonhívások az utóbbi időben. Számos vállalkozás keresett fel minket azzal a céllal, hogy telepíttessenek klímát, ugyanis számukra igencsak érezhető a gázáremelkedése.

,,Nem túlzás azt állítani, hogy dráma, ami az európai földgázpiacon zajlik ma, a délelőtt sorra dőltek a rekordok, és soha nem látott magasságba emelkedett a gáz ára.” – olvashatjuk a Portfólió cikkében.

Miért lehet jó alternatíva a klíma?

 – Mert nem kell, hozzá engedélyezési terv.

– Azonnal telepíthető és használható.

– Hűtő – fűtő funkciójának köszönhetően a hűvösebb és melegebb hónapokban is használt vehetjük.

– Nem kell hónapokat várni a gázszerelőre az éves karbantartás miatt. Klímaszerelő szakembereink jóval rövidebb idő alatt ki tudnak menni helyszínre.

– Gazdaságosan üzemeltethető az inverteres technológiának köszönhetően.

– Azonnal érezhető a kellemes meleg a helyiségben.

A modern inverteres klímák mindegyike fűtő klíma is egyben. Képes csökkentett teljesítménnyel gazdaságosan, ugyanakkor hatékonyan meleget árasztani, melyet már szinte az első pillanatban érezhetünk a bekapcsolás után. Ön már elgondolkodott azon, hogy a klíma remek alternatív fűtési megoldás lehet?

Kollégáink ingyenesen mérik fel telephelyének paramétereit Budapest területén belül.

Keresse szakembereinket!


Érdeklődöm

inverteres klima
Hegyi Klima  Budapest 18 kerulet majus
house-2567680_1920
Hegyi Klima - Budapesti Klima
otthonfelujitasi tamogatas - cascade klima hegyi klima budapest
a latvany is fontos- klimaszereles budapest

Előző
Következő

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

A klíma számtalan módon teszi könnyebbé az életünket. Segít lehűteni és befűteni a lakásunkat, és a levegőt is kitisztítja.

Megfelelő karbantartással az eszköz hosszú évekig jó szolgálatot tehet nekünk, de néha a kellő gondoskodás ellenére is szükség lehet a berendezés cseréjére.

bővebben
Klímahasználat kisbaba mellett

Klímahasználat kisbaba mellett

Használjon klímát biztonsággal kisbaba mellett is!   A nyári melegben rengeteget javíthat a komfortérzetünkön a klíma használata, de sokan tartanakattól, hogy a berendezést csecsemők és kisgyerekek jelenlétében is bekapcsolják. A klíma a kicsikszámára is előnyös...

bővebben
Irodai klímatelepítés

Irodai klímatelepítés

Klíma az irodába Egyre inkább emelkedik a napi középhőmérséklet. Egyre inkább azt vesszük észre, hogy a hőség miatt munkakedvünk és aktivitásunk csökken. Nem véletlen! Sokan már az éjszakát sem tudják átaludni a meleg falak között, így nem csoda, ha fáradtan érkeznek...

bővebben