Dübörög a klímaszezon

2021.07.22

 A nyári kánikula berobbanásával hivatalosan is megkezdődött a klímaszezon – Mennyit kell várni ilyenkor a klímaszerelőre?   Most aztán dübörög a szezon! Számunkra, klímások számára ez kiemelt időszak. Hívnak javításra, tisztításra, de telepítésre is egyaránt.   Tartósan beköszöntött a jó idő! Hőség! Kánikula! Ilyenkor munka akad bőven! Hívnak klímatelepítés, de klímakarbantartás kapcsán is. Hiszen sok régebbi …

Dübörög a klímaszezon Read More »

 A nyári kánikula berobbanásával hivatalosan is megkezdődött a klímaszezon – Mennyit kell várni ilyenkor a klímaszerelőre?

 

Most aztán dübörög a szezon! Számunkra, klímások számára ez kiemelt időszak. Hívnak javításra, tisztításra, de telepítésre is egyaránt.

 

Tartósan beköszöntött a jó idő! Hőség! Kánikula! Ilyenkor munka akad bőven!

Hívnak klímatelepítés, de klímakarbantartás kapcsán is. Hiszen sok régebbi típusú, vagy esetleg nem megfelelően karbantartott klíma a nagy melegben felmondta a szolgálatot. Szerencsére sok gép jól szervizelhető, de sajnos több olyan régebbi típusú készülékkel találkoztunk, amit már leginkább korából kifolyólag nem érte meg javítani. Ez bizony kellemetlen a nyár kellős közepén!

Ilyenkor mi a Hegyi Klímánál igyekszünk a lehető legjobban becélozni a lehető legrövidebb klímaszerelési, vagy -telepítési határidőt 

Ami nem mindig egyszerű, így a klímaszezon kellős közepén, bármennyire is szeretnénk mihamarabb segíteni. Továbbá, ha cserére kerül a sor, sajnos az sem lesz meg azonnal. Így minden esetben javasoljuk kedves ügyfeleinknek, hogy a szezon kezdete előtt jelentkezzenek klímakarbantartásra, ugyanis ha ekkor derül ki egy hiba:

– lesz idő alkatrészt rendelni, javítani,

– vagy lecserélni még a nagy nyári kánikula előtt.

Igyekszünk a lehető legrövidebb határidőkre törekedni, azonban szíves megértésüket és türelmüket hálásan köszönjük!


Érdeklődöm

inverteres klima
Hegyi Klima  Budapest 18 kerulet majus
house-2567680_1920
Hegyi Klima - Budapesti Klima
otthonfelujitasi tamogatas - cascade klima hegyi klima budapest
a latvany is fontos- klimaszereles budapest

Előző
Következő

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

A klíma számtalan módon teszi könnyebbé az életünket. Segít lehűteni és befűteni a lakásunkat, és a levegőt is kitisztítja.

Megfelelő karbantartással az eszköz hosszú évekig jó szolgálatot tehet nekünk, de néha a kellő gondoskodás ellenére is szükség lehet a berendezés cseréjére.

bővebben
Klímahasználat kisbaba mellett

Klímahasználat kisbaba mellett

Használjon klímát biztonsággal kisbaba mellett is!   A nyári melegben rengeteget javíthat a komfortérzetünkön a klíma használata, de sokan tartanakattól, hogy a berendezést csecsemők és kisgyerekek jelenlétében is bekapcsolják. A klíma a kicsikszámára is előnyös...

bővebben
Irodai klímatelepítés

Irodai klímatelepítés

Klíma az irodába Egyre inkább emelkedik a napi középhőmérséklet. Egyre inkább azt vesszük észre, hogy a hőség miatt munkakedvünk és aktivitásunk csökken. Nem véletlen! Sokan már az éjszakát sem tudják átaludni a meleg falak között, így nem csoda, ha fáradtan érkeznek...

bővebben