Valóban bagatell… De ezt mindenképp ellenőrizze, mielőtt klímaszerelőt hív!

2021.07.01

 Valóban bagatell… De ezt mindenképp ellenőrizzük, mielőtt klímaszerelőt hívunk!   Szívesen segítünk ügyfeleinknek, van hogy elég egy-két problémát “elhárítani” telefonon keresztül, de persze az esetek túlnyomó részében a klímaszerelést helyszínen kell megoldanunk. Most viszont arról az esetről írunk, amikor klímaszerelő nélkül is megoldhatjuk a helyzetet.    Hasznos tipp, mielőtt hívná a klímaszerelőt Nem is olyan …

Valóban bagatell… De ezt mindenképp ellenőrizze, mielőtt klímaszerelőt hív! Read More »

 Valóban bagatell… De ezt mindenképp ellenőrizzük, mielőtt klímaszerelőt hívunk!

 

Szívesen segítünk ügyfeleinknek, van hogy elég egy-két problémát “elhárítani” telefonon keresztül, de persze az esetek túlnyomó részében a klímaszerelést helyszínen kell megoldanunk. Most viszont arról az esetről írunk, amikor klímaszerelő nélkül is megoldhatjuk a helyzetet. 

 

Hasznos tipp, mielőtt hívná a klímaszerelőt

Nem is olyan régen történt meg velünk az eset, hogy telefonon csalódottan hívott fel az ügyfél azzal, hogy a klímája nem működik, nem reagál. Mivel számos lehetséges hiba lista a fejünkben van, telefonon mindig végig megyünk egy-két ellenőrző ponton. 

Nem sokára ki is derült, hogy nem a klímában volt a hiba

Inkább a távirányítóban! Egy egyszerű elemcserével a probléma már meg is oldódott, így budapesti ügyfelünk élvezheti a klíma áldásos hatását ezen a forró nyáron.  Mivel az ügyfél nem szerette volna elveszíteni a garanciát, nagyon jól tette, hogy nem állt neki szétszerelni a klímát, hanem azonnal minket hívott. Ugyanis nagyon fontos azt is észben tartanunk, hogy a nem megfelelően szervizelt, karbantartott klímaberendezés elveszítheti gyártói garanciáját. De azért valljuk be egy elemcsere nem ezek közé tartozik. Ezt a klímahasználók is bátran kicserélhetik. Ha pedig ennél komolyabbnak tűnik a probléma, mindenképp érdemes klímaszerelőt hívnunk. Mindenkinek kellemesen klimatizált nyarat!  

Érdeklődöm

Már ilyenkor is csökken a teljesítmény!
Nem szabad elhanyagolni a klímatisztítást!
Fürdetés után ilyen lett. Ééés hűűűt!
Klímatisztítás előtt
Egy kis takarítás csodákra képes!
Van itt kérem minden, ami elrettentő!
20201108_151013
20201108_151017

Előző
Következő

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

A klíma számtalan módon teszi könnyebbé az életünket. Segít lehűteni és befűteni a lakásunkat, és a levegőt is kitisztítja.

Megfelelő karbantartással az eszköz hosszú évekig jó szolgálatot tehet nekünk, de néha a kellő gondoskodás ellenére is szükség lehet a berendezés cseréjére.

bővebben
Klímahasználat kisbaba mellett

Klímahasználat kisbaba mellett

Használjon klímát biztonsággal kisbaba mellett is!   A nyári melegben rengeteget javíthat a komfortérzetünkön a klíma használata, de sokan tartanakattól, hogy a berendezést csecsemők és kisgyerekek jelenlétében is bekapcsolják. A klíma a kicsikszámára is előnyös...

bővebben
Irodai klímatelepítés

Irodai klímatelepítés

Klíma az irodába Egyre inkább emelkedik a napi középhőmérséklet. Egyre inkább azt vesszük észre, hogy a hőség miatt munkakedvünk és aktivitásunk csökken. Nem véletlen! Sokan már az éjszakát sem tudják átaludni a meleg falak között, így nem csoda, ha fáradtan érkeznek...

bővebben