Tudta? Az inverteres klímát nem szükséges kikapcsolni, ha elmegy otthonról!

2021.06.10

 Tudta? A mai modern inverteres klímákat nem szükséges kikapcsolni, ha elmegy otthonról!   Az INVERTERES klíma hatalmas előnye, hogy jóval kevesebb áramot fogyaszt, mint elődei. Működésének lényege, hogy a hűtő kompresszor fordulatszámát a hőmérséklet elváráshoz igazítja.   Valóban nem szükséges kapcsolgatni A mai modern inverteres klímát nem szükséges kapcsolgatni.  1-2 fok eltérés esetén gazdaságosabban működik, …

Tudta? Az inverteres klímát nem szükséges kikapcsolni, ha elmegy otthonról! Read More »

 Tudta? A mai modern inverteres klímákat nem szükséges kikapcsolni, ha elmegy otthonról!

 

Az INVERTERES klíma hatalmas előnye, hogy jóval kevesebb áramot fogyaszt, mint elődei. Működésének lényege, hogy a hűtő kompresszor fordulatszámát a hőmérséklet elváráshoz igazítja.

 

Valóban nem szükséges kapcsolgatni

A mai modern inverteres klímát nem szükséges kapcsolgatni.  1-2 fok eltérés esetén gazdaságosabban működik, mint akkor, ha hirtelen 5 fokot kell visszahűtenie. Ráadásul lehet távozunk is a lakásból, mire az kellemes hőmérsékletre visszahűl.

Hagyományos klímaberendezés vagy inverteres klíma?

Korábbi, azaz hagyományos klímaberendezés a beállított érték eléréséig 100% erőbedobással indult, majd mindaddig ment, amíg a beállított hőmérsékletet el nem érte, utána pedig leállt. Így a készülék egész nap be- és kikapcsolgatott terhelve a villamos hálózatot egy lökéssel az indításkor. Az inverteres klíma gazdaságos működésének kulcsa a kompresszor, ami szinte folyamatosan működésben van, mindeközben precízen szabályozza a teljesítményt. A kompresszor a beépített hőérzékelőknek köszönhetően, – mikor lassan eléri a kívánt hőmérsékletet-, csökkenti az inverter a kompresszor fordulatszámát, ezáltal lesz költséghatékony az üzemelés.

A megfelelő tájékoztatás

Mivel ügyfeleink nem klímaszakértők, így természetesen minden beüzemelés alkalmával pontosan elmagyarázzuk és bemutatjuk, hogy mi a teendő, a klíma hogy működik, miként tudja módosítani az eredeti beállításokat. Ellátjuk Önt minden hasznos tanáccsal, kérdéseire pedig igyekszünk kimerítően válaszolni.


Érdeklődöm

Már ilyenkor is csökken a teljesítmény!
Nem szabad elhanyagolni a klímatisztítást!
Fürdetés után ilyen lett. Ééés hűűűt!
Klímatisztítás előtt
Egy kis takarítás csodákra képes!
Van itt kérem minden, ami elrettentő!
20201108_151013
20201108_151017

Előző
Következő

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

A klíma számtalan módon teszi könnyebbé az életünket. Segít lehűteni és befűteni a lakásunkat, és a levegőt is kitisztítja.

Megfelelő karbantartással az eszköz hosszú évekig jó szolgálatot tehet nekünk, de néha a kellő gondoskodás ellenére is szükség lehet a berendezés cseréjére.

bővebben
Klímahasználat kisbaba mellett

Klímahasználat kisbaba mellett

Használjon klímát biztonsággal kisbaba mellett is!   A nyári melegben rengeteget javíthat a komfortérzetünkön a klíma használata, de sokan tartanakattól, hogy a berendezést csecsemők és kisgyerekek jelenlétében is bekapcsolják. A klíma a kicsikszámára is előnyös...

bővebben
Irodai klímatelepítés

Irodai klímatelepítés

Klíma az irodába Egyre inkább emelkedik a napi középhőmérséklet. Egyre inkább azt vesszük észre, hogy a hőség miatt munkakedvünk és aktivitásunk csökken. Nem véletlen! Sokan már az éjszakát sem tudják átaludni a meleg falak között, így nem csoda, ha fáradtan érkeznek...

bővebben