Miért ne hagyagoljuk el a rendszeres klímatisztítást és karbantartást?

2021.02.24

Ügyeljen klímája karbantartására!   Egy klíma felszerelése jelentősebb kiadással jár, azonban ügyfeleink mégis sokszor mellőzik a gyártó által előírt és a garanciális feltételekhez szükséges karbantartásokat. Az elhanyagolt klíma egészségünk ellenségévé válhat!   Klímatisztítás és klímakarbantartás Budapesten Az elhanyagolt klíma egészségünk ellenségévé válhat! Manapság egyre többet hallani a légionella betegségről. A penészes koszos klíma táptalaja lehet számos …

Miért ne hagyagoljuk el a rendszeres klímatisztítást és karbantartást? Read More »

Ügyeljen klímája karbantartására!

 

Egy klíma felszerelése jelentősebb kiadással jár, azonban ügyfeleink mégis sokszor mellőzik a gyártó által előírt és a garanciális feltételekhez szükséges karbantartásokat.

Az elhanyagolt klíma egészségünk ellenségévé válhat!

 

Klímatisztítás és klímakarbantartás Budapesten

Az elhanyagolt klíma egészségünk ellenségévé válhat! Manapság egyre többet hallani a légionella betegségről. A penészes koszos klíma táptalaja lehet számos baktériumnak és vírusnak, melyeket a klíma ventilátora a szoba minden szegletébe eljuttat. Ezért egészségünk érdekében, mindenképp rendszeresen tisztíttassuk berendezéseinket!

Elhanyagolt klíma

A karbantartás hiánya az egészségi kockázaton túl a klíma meghibásodását is eredményezheti. Ha az Ön klímája garanciális és nem végezteti el az előírt karbantartásokat, akkor meghibásodás esetén a gyártó megtagadja a garanciális javítást, mely akár több tízezer forintos kiadást is eredményezhet, és ebben az esetben ez a költség az Ön pénztárcáját terheli.  Ezért is hangsúlyozzuk ezt, minden kedves megrendelőnknek telepítéskor. 

Ügyelünk az egészségére!

Nagy hangsúlyt fektetünk a jelenlegi időszakban megrendelőink, csak úgy, mint kollégáink egészségére! Ezért minden reggelünk lázméréssel kezdődik. Munkatársaink mind a felmérésnél, mind a telepítésnél maszkot viselnek. Kesztyűben dolgoznak, vagy folyamatosan fertőtlenítik a kezüket!


Kérek időpontot klímakarbantartásra!

Már ilyenkor is csökken a teljesítmény!
Nem szabad elhanyagolni a klímatisztítást!
Fürdetés után ilyen lett. Ééés hűűűt!
Klímatisztítás előtt
Egy kis takarítás csodákra képes!
Van itt kérem minden, ami elrettentő!
20201108_151013
20201108_151017

Előző
Következő

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

A klíma számtalan módon teszi könnyebbé az életünket. Segít lehűteni és befűteni a lakásunkat, és a levegőt is kitisztítja.

Megfelelő karbantartással az eszköz hosszú évekig jó szolgálatot tehet nekünk, de néha a kellő gondoskodás ellenére is szükség lehet a berendezés cseréjére.

bővebben
Klímahasználat kisbaba mellett

Klímahasználat kisbaba mellett

Használjon klímát biztonsággal kisbaba mellett is!   A nyári melegben rengeteget javíthat a komfortérzetünkön a klíma használata, de sokan tartanakattól, hogy a berendezést csecsemők és kisgyerekek jelenlétében is bekapcsolják. A klíma a kicsikszámára is előnyös...

bővebben
Irodai klímatelepítés

Irodai klímatelepítés

Klíma az irodába Egyre inkább emelkedik a napi középhőmérséklet. Egyre inkább azt vesszük észre, hogy a hőség miatt munkakedvünk és aktivitásunk csökken. Nem véletlen! Sokan már az éjszakát sem tudják átaludni a meleg falak között, így nem csoda, ha fáradtan érkeznek...

bővebben