A klímagyártók gondoltak az allergiásokra is

2021.02.23

A klíma az allergia ellen Télen kicsit fellélegezhettek az allergiások, azonban a tavasz beköszöntével érkezik az allergia szezon első jelentősebb felvonása.  Klímával az allergia ellen Tavaszi allergia A tavaszi természet ébredése sokaknak összekapcsolódik az allergia szezon kezdetével, az állandó orrspray, a zsebkendő halmok, a nehéz légzés, szemszárazság és a szájpadlás-viszketés időszakával. Ilyenkor főként a barkás …

A klímagyártók gondoltak az allergiásokra is Read More »

A klíma az allergia ellen


Télen kicsit fellélegezhettek az allergiások, azonban a tavasz beköszöntével érkezik az allergia szezon első jelentősebb felvonása. 

Klímával az allergia ellen

Tavaszi allergia

A tavaszi természet ébredése sokaknak összekapcsolódik az allergia szezon kezdetével, az állandó orrspray, a zsebkendő halmok, a nehéz légzés, szemszárazság és a szájpadlás-viszketés időszakával. Ilyenkor főként a barkás növények, a mogyoró, az éger, a ciprusfélék és a tiszafa jelentenek kellemetlenséget az arra érzékenyeknek. A levegőben nagy koncentrációban keringő pollen rányomja a bélyegét az allergiások mindennapjára. Ezért nekik kifejezetten oda kell figyelniük arra, hogy mennyi időt töltenek a szabadban.

Gondolta volna?

Hogy vannak már olyan klímák, amelyek képesek enyhíteni az allergiások tüneteit? Néhány gyártó már olyan termékekkel rukkolt elő, amely jelentősen csökkenti a szoba levegőjében szálló polleneket. Ezek a berendezések speciális szűrőinek köszönhetően biztosítják otthonunk tiszta és friss levegőjét. A technológia nem csak képes kiszűri a polleneket, port, a gombaspórákat és káros mikroorganizmusokat, baktériumokat, hanem el is pusztítja azok nagy részét. Így egy rendszeresen karbantartott, és megfelelő szűrőkkel ellátott klímaberendezés nagy segítséget jelenthet az allergiával küzdőknek.

Mielőtt klímát vásárol

Érdemes tájékozódni és megfontolni, hogy olyan készüléket válasszon, ami képes megszűrni a levegőt. Ezzel jelentősen hozzájárulhat otthona friss levegőjéhez, továbbá allergiás tüneteinek enyhítéséhez.

Szakembereink szívesen segítenek a felelősségteljes döntésben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Milyen költségekkel jár a klímatelepítés?


Szakmai tanácsot kérek!

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

A klíma számtalan módon teszi könnyebbé az életünket. Segít lehűteni és befűteni a lakásunkat, és a levegőt is kitisztítja.

Megfelelő karbantartással az eszköz hosszú évekig jó szolgálatot tehet nekünk, de néha a kellő gondoskodás ellenére is szükség lehet a berendezés cseréjére.

bővebben
Klímahasználat kisbaba mellett

Klímahasználat kisbaba mellett

Használjon klímát biztonsággal kisbaba mellett is!   A nyári melegben rengeteget javíthat a komfortérzetünkön a klíma használata, de sokan tartanakattól, hogy a berendezést csecsemők és kisgyerekek jelenlétében is bekapcsolják. A klíma a kicsikszámára is előnyös...

bővebben
Irodai klímatelepítés

Irodai klímatelepítés

Klíma az irodába Egyre inkább emelkedik a napi középhőmérséklet. Egyre inkább azt vesszük észre, hogy a hőség miatt munkakedvünk és aktivitásunk csökken. Nem véletlen! Sokan már az éjszakát sem tudják átaludni a meleg falak között, így nem csoda, ha fáradtan érkeznek...

bővebben