Otthonfelújítási támogatás klímára – Nem érdemes kihagyni!

2021.02.09

A kormány rendelete a gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról 2021. január 1-jén lépett hatályba a kormányrendelet miszerint a családok pályázhatnak egy vissza nem térítendő támogatásra, ha felújítanák otthonukat. A támogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a, de legfeljebb 3 000 000 forint. Azok a családok, akiknél felmerül otthonuk fűtés- és hűtésrendszerének felújítása, korszerűsítése, ne …

Otthonfelújítási támogatás klímára – Nem érdemes kihagyni! Read More »

A kormány rendelete a gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról

2021. január 1-jén lépett hatályba a kormányrendelet miszerint a családok pályázhatnak egy vissza nem térítendő támogatásra, ha felújítanák otthonukat. A támogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a, de legfeljebb 3 000 000 forint.

Azok a családok, akiknél felmerül otthonuk fűtés- és hűtésrendszerének felújítása, korszerűsítése, ne habozzanak! A támogatás felhasználható klímaberendezések beépítésére, cseréjére, fűtési rendszer kialakítására és korszerűsítésére is

Otthonfelújítási támogatás klímára, akár már most

A klímaberendezésekről mindenkinek először a nyári hűtés jut eszébe és felmerülhet a kérdés, hogy ez télen miért is lehet érdekes… Az otthon melegét biztosíthatja a fűtésre is optimalizált klímaberendezés is, mely télire igazán kényelmes megoldás.

Ezek a klímakészülékek számos előnnyel rendelkeznek. Többek közt szűrik a levegőt, párátlanítanak, és wifin keresztül működtethetőek. Egy csapásra megoldhatják a téli fűtést és a nyári hűtést, mert ez ilyen egyszerű! Ha pedig a költségekre gondolunk, akkor a fenntartásuk azonos a fatüzelésű fűtéssel. Ugyanakkor napelemmel összekapcsolhatóak, így aztán még költséghatékonyabbak, a hagyományos gázkazán kényelmét pedig tökéletesen nyújtják.

Nem kell időt töltenie a fűtési rendszer költséges megtervezésével, mivel mi könnyen és gyorsan felszereljük otthonába vagy akár nyaralójába az Önnek legmegfelelőbb klímaberendezést.

Felmerülhet a kérdés a fűtésre optimalizált klímák áramigényéről is

Egy 2,5 kW-os klíma óránként átlagosan 0,6kW áramot fogyaszt, de a hőleadása akár az 5-szöröse is lehet (A++++). Viszonyítás képpen például egy hagyományos radiátoros rendszernél a felvett és a leadott energia megegyezik.

Remélhetőleg felkeltettük érdeklődését! Így térjünk is át arra, hogy milyen feltételekkel pályázhat a lakásfelújítási támogatásra:

▫ Házaspárok és élettársak mellett egyszülős családok és különélők, elváltak is élhetnek a lehetőséggel,

▫ Legalább egy háztartásban együtt élő gyermek szükséges a támogatáshoz. Ebbe a legalább 12 hetes magzatok és a nagykorúvá vált, a 25. életévüket még be nem töltött azonos háztartásban élő gyermekek is beleszámítanak.

Használja ki ezt a lehetőséget és keressen meg minket!

További információkat a Magyar Államkincstár, a Magyar Közlöny oldalán, vagy a Portfolio cikkben is olvashat.


Kérek ingyenes felmérést!

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

A klíma számtalan módon teszi könnyebbé az életünket. Segít lehűteni és befűteni a lakásunkat, és a levegőt is kitisztítja.

Megfelelő karbantartással az eszköz hosszú évekig jó szolgálatot tehet nekünk, de néha a kellő gondoskodás ellenére is szükség lehet a berendezés cseréjére.

bővebben
Klímahasználat kisbaba mellett

Klímahasználat kisbaba mellett

Használjon klímát biztonsággal kisbaba mellett is!   A nyári melegben rengeteget javíthat a komfortérzetünkön a klíma használata, de sokan tartanakattól, hogy a berendezést csecsemők és kisgyerekek jelenlétében is bekapcsolják. A klíma a kicsikszámára is előnyös...

bővebben
Irodai klímatelepítés

Irodai klímatelepítés

Klíma az irodába Egyre inkább emelkedik a napi középhőmérséklet. Egyre inkább azt vesszük észre, hogy a hőség miatt munkakedvünk és aktivitásunk csökken. Nem véletlen! Sokan már az éjszakát sem tudják átaludni a meleg falak között, így nem csoda, ha fáradtan érkeznek...

bővebben