Az ózongenerátor nem csodaszer!

2020.10.08

Szakszerű használat mellett valóban fertőtlenít, megöli a baktériumokat, vírusokat, de nem takarítja ki a klímát!!! Az ózongenerátoros kezelést mindig meg kell, hogy előzze egy klímatisztítás! Tudta? Ózongenerátoros kezelés idején nem lehet növény a kezelt helyiségben! A fertőtlenítés ideje alatt nem tartózkodhat a kezelt helyiségben! Kezelést követően alapos szellőztetés szükséges!!!

Szakszerű használat mellett valóban fertőtlenít, megöli a baktériumokat, vírusokat, de nem
takarítja ki a klímát!!!

Az ózongenerátoros kezelést mindig meg kell, hogy előzze egy klímatisztítás!

Tudta?
Ózongenerátoros kezelés idején nem lehet növény a kezelt helyiségben!
A fertőtlenítés ideje alatt nem tartózkodhat a kezelt helyiségben!
Kezelést követően alapos szellőztetés szükséges!!!

 

Blog

Legutóbbi blog bejegyzéseink a klímatechnika világából. Újdonságok, cikkek, hasznos tudnivalók és érdekességek.

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

Honnan tudhatja, hogy ideje klímát cserélni?

A klíma számtalan módon teszi könnyebbé az életünket. Segít lehűteni és befűteni a lakásunkat, és a levegőt is kitisztítja.

Megfelelő karbantartással az eszköz hosszú évekig jó szolgálatot tehet nekünk, de néha a kellő gondoskodás ellenére is szükség lehet a berendezés cseréjére.

bővebben
Klímahasználat kisbaba mellett

Klímahasználat kisbaba mellett

Használjon klímát biztonsággal kisbaba mellett is!   A nyári melegben rengeteget javíthat a komfortérzetünkön a klíma használata, de sokan tartanakattól, hogy a berendezést csecsemők és kisgyerekek jelenlétében is bekapcsolják. A klíma a kicsikszámára is előnyös...

bővebben
Irodai klímatelepítés

Irodai klímatelepítés

Klíma az irodába Egyre inkább emelkedik a napi középhőmérséklet. Egyre inkább azt vesszük észre, hogy a hőség miatt munkakedvünk és aktivitásunk csökken. Nem véletlen! Sokan már az éjszakát sem tudják átaludni a meleg falak között, így nem csoda, ha fáradtan érkeznek...

bővebben